Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf at Noosa

Tervee!

Kerroinkin tossa aiemmin, että lähdettiin torstaina telttailemaan Noosaan. No kyllä me sinne Noosaan päästiinkin, ja suunnattiin heti ekana surffaamaan! Surffauksen jälkeen oli jo ehtinyt tulla pimeää, kaikilla oli nälkä ja väsymys, eikä edes oltu päätetty mihin mentäis telttaileen. Skipattiin siis koko telttailu haha! Oonkin varmaan ennen jo maininnut miten meidän suunnitelmilla on tapana muuttua, ja extemporeena toteutetut jutut toimii jotenkin paremmin meillä… No tänäänkin oli tarkoitus mennä telttaileen, mutta koska oltiin Hennun kanssa koko päivä töissä ja myöhään kotona, skipattiin se telttailu tältäkin päivää haha! No ehkä me vielä joku päivä sinne päästään..

DSC03104DSC03040DSC03115Oltiin muuten eilenkin Noosassa, Tea Tree Baylla ja oli ihan älyttömän hauska surffi. Aallot oli suht pieniä, mutta niitä oli kuitenkin ihan riittävästi. Surffareita oli vedessä vaan kourallinen (mikä on aika ihme Noosassa). Tea Tree Baylla ne aallot menee tosiaan sillain diakonaalissa, joten yleissääntö on: yksi aalto, yksi surffaaja. Ja yleensä tuola kohtaa aika reviiritietoisia tyyppejä, jos vahingossa satut jonkun tielle niin sitä ei hyvällä katota! Nyt kaikilla oli kuitenkin erityishyvä fiilis vedessä, kaikki jutteli keskenään ja otti yhdessä aaltoja. Aina välillä joku huusi taaempaa, että ”partywavee” ja varmaan seitsemän ihmistä alkoi meloa samaan aaltoon. Ihan sairaan hauskaa, vaikka tietty vähän vaarallista. Nyt kuitenkaa ei aallot ollut kovin isoja ja voimakkaita, joten ei mitään pahoja kolareita sattunut. Mä surffasin yhden aallon kahdella laudalla, kun mentiin ihan vierekkäin yhden kanadalaisen kanssa ja se tippui omalta laudaltaan. Sen lauta meni tavallaan mun laudan alle, se oli kyllä aika hauska tilanne!

Tässä vähän kuvia Noosasta sekä torstailta että lauantailta!

DSC03094DSC03107DSC03085/ / /

Hi guys!

So I told earlier that we were going camping at Noosa. Well, we went to Noosa and were heading straight for a surf. After surfing it was already dark, everybody was tired and hungry, we hadn’t even decided were are we going. So we skipped the whole camping and drove back to Maroochydore. I think I’ve told before that usually when we plan something, it’s always changing. Spontaneous things works better for us. 

DSC03110DSC03096DSC03112We were surfing in Noosa, Tea Tree Bay yesterday too and it was awesome! Waves were quite small and there was only few surfers in the water. Usually at Tea Tree Bay it can be only one surfer for one wave. Sometimes you meet territorial people there, if you accidentally get in somebody’s way, they are not happy. This time everybody was in a super mood, talking and joking and taking waves together. At some point, you heard someone saying ”partywaveee” and then there was like 7 people trying to take the same wave. It was so much fun, but of course bit dangerous. This time waves were not so big and powerful, so it was ok. I was surfing one wave with two boards though haha! One Canadian guy was riding right next to me, but he fell of his board and it went under mine! 😀

So here’s some snaps from Thursday and Saturday!

DSC03097DSC03063DSC03100

Previous Post Next Post

You Might Also Like