Suomen suurin matkablogiyhteisö

CAMPING

Helouuuu!

On ollu vähä kiirettä tässä viime päivinä, oon ollut siivoamassa ja eilen oltiin koko päivä tekemässä parkkeeraustutkimusta Hennun kanssa. Se oli kyllä ihan hauskaa, ja naurettavan hyvin palkattua työmäärään nähden. Me saatiin Hennun kanssa sama alue, minkä kiertämiseen meni 15-30 minsaa. Ja puolen tunnin välein piti käydä kiertämässä aluea ja merkata rekkarit sellaiseen kaavakkeeseen. Sen jälkeen sulla oli tauko seuraavan puolen tunnin ajan. Eli jos mä lähdin kiertämään yhdeltä ja mulla meni vartti, seuraavan kerran mun piti kiertää se kahdelta. Eli periaatteessa oli tauko kokoajan haha! Kysyttiin siltä pomolta, olisko niillä tässä seuraavina viikkoina samantyylisiä hommia, niin parin viikon päästä on jotain keikkoja täälä Maroochydoressa, missä pitää laskea jonossa olevia autoja. Kahden päivän työstä saa melkeen saman rahan mitä saisin jossain ravintolassa neljässä päivässä.

Tää on tällänen pikapäivitys, koska me lähdetään nyt telttailemaan ja surffaamaan Noosaan. Siitä lisää myöhemmin siis! Tehtiin muuten hieno surffivideo mun kaverin kanssa, mutta en osaa lisätä sitä tänne blogiin. Jos haluatte kuitenkin sen käydä katsomassa, niin se löytyy mun Instagramista: fiiaemilia. Tässä suora linkki: instagram.com/fiiaemilia

_8140015Acro_8140024

/ / /

What’s up mates?

I’ve been really busy working! Yesterday we spent whole day doing parking surveys in Coolum. It was actually quite fun, and ridiculously well paid compared to the amount of work. We got same area with Hennu, and it took around 15-30 minutes to go trough that. Then you had half an hour break when other one goes through the same area. So you we’re just walking and writing down all the parked cars. Usually it took only 15-20 minutes, and then you had 40-45 minutes break before next walk. We asked the boss if he has same kind of jobs coming, and he said in two weeks there’s few days of work here in Maroochydore. We get from two days almost the same money what you do in restaurant in four days. Awesome, more time to do everything else!

This is very short post, because now we are going camping to Noosa! More from that later! (: I made fun surf video with my friend, but I don’t know how to add it here. BUT if you wanna see it, go to my Instragram, which is fiiaemilia! Here’s link: instagram.com/fiiaemilia

FiiaSurf.mp3-013FiiaSurf.mp3-015FiiaSurf.mp3-019

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like