Suomen suurin matkablogiyhteisö

RANDOM SNAPSHOTS / May

Terppa!

Toukokuu lähenee loppuaan ja täälähän se tarkoittaa ”talven” alkamista. Ei hirveän talviselta tunnu ainakaa täälä Sunny Coastilla, oltiin eilenki myöhään illalla rannalla treenaamassa akrojoogaa. Ei tullu paljan jaloinkaan kylmä! Iltaisin ja öisin täälä on ehkä kylmimmillään jotain 15-17 astetta. Päivät on kyllä ihan tarpeeksi kuumia, näin suomalaisen näkökulmasta haha! Me ei eilen päästy veteen asti, kun vihdoin lähdettiin surffaamaan, alkoi just sataa. Aallotkaan ei ollu niin kivoja, että olis innostanu sateessa hypätä kylmään veteen. Nyt kuitenki aurinko paistaa täydeltä taivaalta! Illalla mulla onkin sitten mun lempipuuhaa tiedossa, eli siivousta. Jee.

Pidän tän postauksen nyt kuvapainotteisena, joten tässä tulee siis satunnaisia, julkaisemattomia kuvia viime viikoilta! Kuvat on otettu sekä kameralla että Iphonella.

/ / /

Hi guys!

It’s the end of May, which means beginning of the winter here. From Finnish point of view, it doesn’t feel like winter thought. We were training acroyoga yesterday night on the beach, and it wasn’t too cold with barefeet. Coldest it can get is maybe 15-17 degrees here and the days are enough hot for me at least! We went for surf yesterday, but didn’t got into water before it started raining. Waves were not enough tempting that I would have jumped to cold water in the rain, so we skipped. Today it seems really sunny and warm again, so maybe we go for another try soon! Later today I have to go cleaning, yeah.

Anyway, here is some random snaps from past weeks, taken with Iphone and some with camera.

DSC02657DSC01827Sunny Coast Iphone1DSC02343DSC02328Sunny Coast Iphone2DSC02633DSC02816-001Sunny Coast Iphone3DSC03029DSC02166  Kaapatut videotDSC02662DSC02979-001IMG_0903

Previous Post Next Post

You Might Also Like