Suomen suurin matkablogiyhteisö

Eumundi Market

Helouu!

Täälä säät suosii, joten lähdetään varmaan kohta tsekkaamaan aallot, jos vaikka sais pienen iltapäiväsurffauksen aikaiseksi. Oltiin siis eilen Noosassa koko päivä, Tea Tree Baylla surffaamassa ja sen jälkeen vielä treenaamassa akrojoogaa. Kuvattiin nyt sit tosiaan GoProlla muutamat surffivideot, niin kunhan saadaan niitä editoitua niin saatte tännekkin ehkä jonkun. En vielä ala lupaileen mitään, koska en oo nähnyt vielä miltä ne näyttää haha!

DSC02981Mä muuten rakastan sellaisia urheilulajeja, jossa ei edes tavallaan tunne urheilevansa. En oo ikänä ollut mikään ns. verenmaku suussa- urheilija, ja mulla ei riitä tarpeeksi motivaatiota piiskaamaan itseäni urheilemaan vain esimerkiksi kivan kropan eteen. Oon kyllä tykännyt käydä salillakin, mutta en oo ikänä saanut perus salitreenistä samanlaista fiilistä mitä vaikka tanssimisesta, joogasta, juoksemisesta, snorklaamisesta tai surffauksesta. Salitreenistä tulee hyvä fiilis jälkikäteen, mutta ei oo kyllä koskaan mitään kyykkyjä tehdessä ollut eka ajatus: ”Jee, tää on kivaa, tätä lisää!” haha! Eilisen päivän jälkeen oli kaikki lihakset ihan poikki, ja puoliks nukuin jo kotimatkalla autossa. Viimesissä akroliikkeissäki lensin pari kertaa hienosti, kun ei vaan ollut enään lihaksissa voimaa! 😀

DSC02982DSC03016Tässä siis kuvia eilisiltä Eumundin markkinoilta, missä käytiin matkalla Noosaan. Eumundi on pieni maalaiskylä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Mun mielestä markkinoilla on kiva käydä, ja nähdä paikallista käsityötä ja ostella erinäisiä herkkuja (mä ostin mm. hollantilaisia pannukakkuja ja churroja). Yleensä en silti löydä hirveästi mitään ostettavaa, mutta täältä olisin löytänyt kyllä vaikka mitä. Lisäksi nää markkinat oli varmaan isoimmat missä oon täälä Ausseissa käynyt, joten helposti meni melkeen pari tuntia siellä!

DSC02986DSC03009DSC02991

/ / /

Hi guys!

It has been nice weather past days, so we are soon gonna go check the waves if we could do little afternoon surf. We were spending our Saturday in Noosa yesterday, mainly surfing and doing acroyoga. Tea Tree Bay had really nice waves, and we even filmed few short videos with GoPro. It was little bit difficult, because it was strong currents and you had to try to stay still when you’re filming! I can maybe put some video here, once we have edited them. I don’t promise anything though, because I haven’t seen them yet haha!

DSC02999DSC03006I have to say, I really love sports were you don’t even feel like doing sports. I don’t have enough motivation to go to gym only to get better shape. I have to actually like what I’m doing. I like to go to gym, but I have never gotten same feeling there, what I get example from dancing, running, yoga, snorkeling or surfing! From gym training, you get good feeling afterwards, but I have never thought in the middle of squats: ”I love this thing, I want more!”.  Yesterday I was so wrecked and all my muscles were sore, I was half sleeping in the car on the way home. I fell down few times in the end of doing acro, because I just didn’t have enough strength anymore haha!

DSC03004DSC03003But yeah, here’s some photos from Eumundi Market! We stopped there on the way to Noosa. Eumundi is little town, approx 30 minutes drive from Maroochydore. I think it’s fun to go to markets, but I usually don’t find anything to buy. These markets were huge, and I could have bought lots of things! I only bought dutch pancakes and churros thought haha! 

DSC03014DSC03021DSC03025DSC03023

Previous Post Next Post

You Might Also Like