Suomen suurin matkablogiyhteisö

Friday

Helouu!

Se olis perjantai tänään vissiin. Tiivistettynä mites tää työnhaku on edennyt. Me haettiin molemmat siihen donitsipaikkaan Hennun kanssa ja oltiin haastatteluissa, mutta kumpikaan ei päästy rinkilöitä myymään nyyh. Täälä valitettavasti toi backpacker on kirosana monelle työnantajalle. Nääkin etsi pitkäaikaisia työntekijöitä, ja WH- viisumilla saa maksimissaan olla vaan 6 kuukautta samassa paikassa. Niiden kaunestuotteiden myynnistä maksetaan pelkästään sen mukaan mitä myyt, ja vaikka ne oliskin kovasti halunnut mut tiimiinsä, joudun valitettavasti tällä hetkellä sanoa ei. Sain mä kuitenkin töitä, ja olin eilen töissäki! Arvatkaas missä?? Siivoamassa! Jeeeeeeeeeee. Ihan oikeasti nyt, mä oon aika kypsä näihin siivoushommiin. En vaan jaksa hommata näin lyhyeksi aikaa Queenslandin RSA-korttia (Responsible Service of Alcohol), vaikka se ei paljon maksakkaan täälä. RSA -kortti siis tarvitaan kaikkialla missä myydään alkoholia, esim. ravintoloissa ja baareissa. Ja tosiaan, mulla ei oo barista skilsejä, mikä rajaa mun potenttiaaliset työvaihtoehdot aika pieneksi tällä hetkellä. On mulla ens viikolla vielä pari juttua, mutta kunhan nyt jotain töitä on pariks viikkoa. Vaikka sitte sitä siivoamista, blaah…

DSC02965DSC02932DSC02975Lähdetään kohta varmaan surffaamaan Hennun kanssa, ja illalla meen treenaamaan mun uutta suosikkia: acrojoogaa. Oon innostunut täälä Ausseissa enemmän joogasta, ja Byronilla meidän kaveri Marilyn ohjas meille välillä biitsijoogaa. Ja nyt oon innostunut kotona joogailemaan ja keskiviikkona olin kokeilemassa acrojoogaa ekan kerran. Voisin laittaa tännekkin jotain kuvia tai videoita, jos jotain kiinnostaa! Ja huomisesta sen verran, että lähdetään muutaman kaverin kanssa surffaamaan ja kuvailemaan. Saan siis tännekkin varmaan jotain kuva- ja videomateriaalia myös mun surffauksesta! Pari kaveria onkin kysynyt videotodistetta, että pysynkö edes pystyssä (terveiset mm. Mikalle) haha! Ja varmaan monelle suppaus on ennestään tuttu, eli Stand Up Paddleboarding. Täälä monet tekee Stand Up Paddle -surffausta, mikä näyttää niin hauskalta! Huomenna pääsen ehkä kokeilemaan sitäkin. (:

Tässä kuitenkin vähän kuvia eiliseltä päivältä, kun lähdettiin palloilemaan Mooloolabaan eli suomalaisittan Mollolapaan.

DSC02945DSC02970DSC02952/ / /

Hi guys!

It’s Friday today! As you all are probably so interested, I will tell how did my job-interviews and everything went. We both searched to this donut place with Hennu, and we both were interviewed, but didn’t got the job. They wanted to hire only people that can stay long-term, so backpackers were not ok. Funny that I anyway say in my CV that I’m here with WH -visa, so why they even took me for interview then. And selling beauty products sounded really fun and interesting, but it’s paid by commission, so at this moment, I just have to say no. But I did got job, and was also working yesterday! Guess where?? Cleaning!! I’m so tired of cleaning, but I have quite limited choices at the moment. I don’t bother to do Queensland RSA for so short time, even thought it’s cheap. And like I said before, I have no barista skills. So that no for the most restaurants and cafes. In the end, I don’t really care what work I do now, it’s only few weeks anyway.

DSC02934DSC02974DSC02936Soon we’re heading surfing with Hennu, and later today I’m gonna go do my new favourite: acroyoga! I’ve gotten more excited about yoga here in Australia, our friend Marilyn was doing some beach yoga for us sometimes and then I’ve been doing home yoga. Last Wednesday I tried acroyoga, and it was so much fun! I could add some photos or videos here too, if someone is interested. And about tomorrow, were going surfing with friends and we are also gonna film a bit. Few of my friends has asked some proof that I can actually surf (I have never said that I’m good thought haha), so maybe I’ll get some videos or photos to show that I can stand up! And many of you is probably familiar with SUP (Stand Up Paddleboarding). Here they also do SUP surfing, which I maybe get to try tomorrow!

Here’s some pictures from yesterday, when we we’re just having lunch at Mooloolaba.

DSC02938DSC02931DSC02957

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like