Suomen suurin matkablogiyhteisö

BYRON LOVE

Helouu!

Toivottavasti kaikkien viikko on lähtenyt kivasti käyntiin! Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoisempi päivä, joten suunnattiin aamulla surffaamaan. Mistään ei löydetty meille täydellisiä aaltoja, mutta Alexandra Headlandissa pidettiin sitten lähinnä uimiseen/liian isojen aaltojen väistelyyn painottuvat harjoitukset haha! Aallot oli todella (!) nopeita ja nopeasti hajoavia.

DSC01778Surffauksen jälkeen lähdettiin heittelemään CV:itä muutamiin paikkoihin, ja meillä onkin sitten muutamia haastatteluja tulossa. Niin kerroinkin jo varmaan aiemmin, että meidän mustikkafarmi-työ siirtyi muutamalla viikolla, koska mustikat eivät olleet vielä kypsiä! No eipä sillä väliä, meillä jää vielä reilusti aikaa tehdä 88 päivää ja farmin omistaja vakuutteli meidän helposti saavan päivät täyteen. No luotetaan sitten meidän tähän mennessä hyvään tuuriin sitten. Tarvitaan siis kuitenkin tälle vähä vajaa kuukaudelle vähän töitä, koska ilmeisesti töitä tekemättä rahaa ei tuu (miksei tuu?). Huomenna mulla on haastattelu sellaiseen donitsipaikkaan ja käyn tapaamassa yhden kampaamon pomoa, torstaina mulla on haastattelu erään kosmetiikkamerkin myyjäksi ja ens viikolla käyn tapaamassa vielä yhden vaateliikkeen pomoa! Niin ja sitten mennään pariksi päiväksi ens viikolla Hennun kanssa tekemään parkkeeraustutkimusta haha. Hei kuinka randomeja työpaikkoja meillä on täälä Ausseissa… No siinä oli ainaki ihan kiva tuntipalkka, 25 dollarii per tunti! Ja kai näistä haastatteluista sun muista nyt sit jotain lisätyötä irtoaa. Pitäkää peukkuja!

Tässä kuitenkin arkistojen kätköistä julkaisemattomia kuvia mun suosikkipaikasta Ausseissa (tähän mennessä ainakin), Byron Baylta.

DSC01763ByronLife6DSC01756Hennu’s idea of a good photo.. :’D

/ / / 

Hi guys!

Hope you all have had nice start for the week! Today was finally sunny after long time, so we we heading to surf right after waking up. There wasn’t really great waves for us anywhere, but we chose Alex Headland. Our surfing was mainly paddling practice, but we had fun anyway! Waves were really fast and dumping.

DSC01754After surf we went to drop some CV’s, and we have some interview coming. Yeah like I told you before, our blueberry farming was moved further on with few weeks, because berries were not done. Well that’s fine, we still should have plenty of time to finish our 88 days. Let’s trust our good luck then! And then now, we need some work for the time we are gonna spend at Sunshine Coast, because for some reason, you don’t get any money from just chilling and surfing (why can’t you get money from that?). I have some interviews and meetings coming this and next week, so hold the thumbs up! Yeah and actually next week we are gonna do couple of days parking surveys with Hennu, how random jobs we have here in Australia… At least they pay good, 25dollars in hour.

Here’s some unpublished pictures from my favourite place in Australia (so far), Byron Bay! 

DSC01764DSC01783DSC01776

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like