Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mount Coolum

Huomenia!

Herättiin tänään ihanaan rankkasateeseen! Säät on tosiaan ollut aika huonot tässä viime päivinä, ja surffisäät sitäkin huonommat… Onneks täälä näitä muitakin aktiviteettejä riittää! Eilen päätettiin lähteä koko ”perheen” voimin kiipeämään Mount Coolumille. Tämä pikku nyppylä sijaitsee siis ylläri Coolumissa, eli noin 15-20 minuutin ajomatkan päässä täältä Maroochydoresta. Siellä oli vastassa kyltti, että varaa meno-paluuseen n. 2 tuntia. Meillä meni kyllä kiipeämiseen vain ehkä noin 30 minuuttia ylös ja sama takaisin. Mentiin vissiin hyvällä vauhdilla!

DSC02929DSC02916Kiipeilyjen jälkeen käytiin ”iltapäivä-teellä”, mikä sisälsi mm. pitsaa, valkosipulileipää ja perunalohkoja. Naureskeltiinkin siinä, että tuli varmaan tuplana ne kalorit mitkä äsken kulutettiin haha! Me sit jatkettiin kotona vielä tätä meidän huipputerveellistä sunnuntaita joogalla! Tehtiin YouTuben johdolla kaksi 20 minuutin joogaa, toinen oli ”Lenghtening & Opening” ja toinen oli ”Deep Streching”. Oli kyllä tehokkaita, ja sain taas kipinän tähän kotivenyttelyyn ja joogaan! Ajattelin siis aloittaa kadonneen notkeuden metsästyksen. Loppuilta kulutettiin meidän toisen uuden obsession kanssa: surffileffat. Katsottiin Riding Giants -niminen surffidokumentti ja Blue Crush- niminen surffileffa. Riding Giants kertoi nimensä mukaisesti big wave -surffareista ja oli todella mielenkiintoinen! Blue Crush taas oli joku ilmeisesti jenkkileffa, jonka pääosassa oli Kate Bosworth. Tarina kertoi siis surffaritytöstä, joka rakastuu johonki jalkapalloilijaan. Romanssin takia orastava surffarin ura melkein kariutuu. Jaksoin katsoa ehkä puolella silmällä.

DSC02889DSC02918DSC02899/ / /

Good morning!

We woke up today to nice rainy day. It hasn’t been the best weather past days, and surf hasn’t been good either. Luckily there is lot of other activities to do, like yesterday we decided to go hike to Mount Coolum with the whole ”family”. This little hill is located in Coolum, 15-20 minutes drive from Maroochydore. There was a sign that you should reserve 2h for return, but for us it took around 30 minutes to climb up and the same down. Maybe we had good speed then!

DSC02922DSC02911After hiking we went to ”afternoon-tea”, which included pizza, garlic bread and potato wedges. We were joking that we probably got double the calories we just lost haha! We continued our super healthy Sunday at home, doing some yoga exercises from YouTube. We did two 20 minutes yogas, ”Lenghtening & Opening” and ”Deep Streching”. They were really effective, and I got little sparkle for home stretching and yoga again. Rest of the Sunday we spend with our other new obsession: surf movies. We watched surf documentary Riding Giants, which is about big wave riders and then other one called Blue Crush. Riding Giants was really interesting, can totally recommend! Blue Crush was about surfer girl (Kate Bosworth) who falls in love with football player, and risks his career as pro surfer. I was maybe half-watching..not really one of my favourites haha!

DSC02876DSC02872Gold CoastSunny Coast7DSC02891

Previous Post Next Post

You Might Also Like