Suomen suurin matkablogiyhteisö

FRINGES

Hyvää lauantaita ihmiset!

Mä latasin aamulla muuten mun kännykkään Surf Report- äppsin. Oon joutunut toteamaan, että ne aallot ei aina oo säkällä hyviä ja se ärsyttää jos raahautuu turhaan jonnekkin joko katsomaan täysin flättiä, järvenkaltaista merta tai sykettä (liiaksi) nostattavia jättiaaltoja. Lisäsin sitten sinne suosittuihin kaikki tässä lähellä olevat surffipaikat, ja kaikissa luki tänään juurikin se ”Flat”. Ei oo siis lähipäivinä kovin hyviä surffikelejä ollut. Ollaan kulutettu meidän aikaa sitten muilla tavoin, kuten esim. tänään tässä lähellä sijaitsevassa ostoskeskuksessa, Sunshine Plazassa. Oon jo kauan halunnut löytää uuden laukun, mieluiten mustan mokkalaukun hapsuilla. Ja sellaisen löysinki ja se pääsi heti käyttöön, tässä siis asukuvia tältä päivää! Ps. noi arskatkin on muuten uudet.

DSC02828Surffaukseen liittyen muuten vielä, katsottiin eilen Soul Surfer- niminen leffa ja tänään vuorossa oli Chasing Mavericks. Molemmat perustuvat tositapahtumiin. Soul Surfer kertoo nykyään 25-vuotiaasta Bethany Hamiltonista, joka joutui 13-vuotiaana haihyökkäyksen kohteeksi ja menetti vasemman kätensä. Vammasta huolimatta Bethany palasi surffauksen pariin ja menestyi urallaan vielä vuosia. Chasing Mavericks taas perustuu Jay Moriarityn tarinaan. Jay tuli tunnetuksi surffatessaan vain 16 -vuotiaana Mavericksissa, joka on tunnettu jättikokoisista ja vaarallisista aalloistaan. Valitettavasti Jay kuoli vain 22-vuotiaana vapaasukeltaessaan Malediiveilla. Vaikka ei surffauksesta olisikaan kiinnostunut, voin kyllä suositella molempia leffoja! Inspiroivia tarinoita ja ihmisiä.

DSC02851DSC02858DSC02842/ / /

Hi guys, having a nice Saturday?

I downloaded Surf Report -app to my Iphone today. I’ve noticed now that there’s not always good waves and not even ok waves with luck, and it’s annoying to drive somewhere just to see flat ocean or megawaves (megascary waves). I added to favourites all the nice surf beaches/points here near, and this morning it said only ”Flat, flat, flat”. It hasn’t been the best surf weather past days. We have been doing everything else then, like today we went for little shopping to Sunshine Plaza. I’ve wanted to find black bag with fringes for long time, and I found perfect one today! So here’s some outfit-pictures from today with my new bag. Ps. sunglasses are new too!

DSC02854And about surfing still, we watched yesterday movie called Soul Surfer and today we saw Chasing Mavericks. They are both based on true stories. Soul Surfer is about surfer girl called Bethany Hamilton, who lost her left arm in shark attack when she was 13-years old. Despite her accident, she started surfing again and became successful surfer. Chasing Mavericks is based on Jay Moriarity’s story. Jay became known for surfing Mavericks, when he was only 16-year old. Mavericks is in California, known from huge, dangerous waves and conditions. Unfortunately Jay died in the age of 22, while he was free-diving in Maldives. I would recommend these movies to everyone, even thought you wouldn’t be interested about surfing. Inspiring stories and people!

DSC02870DSC02852DSC02831

Previous Post Next Post

You Might Also Like