Suomen suurin matkablogiyhteisö

Thursday fun

Me kuultiin eilen sieltä mustikkafarmilta, että niiden sadon kypsyminen viivästyy parilla viikolla. Mikä tarkoittaa siis sitä, että meidän töiden alkaminen viivästyy saman verran, ja alkaa vasta kesäkuussa. Olin jo oikeasti innoissani menossa ens viikolla sinne haha! No viikko sinne ja tänne, eiköhän me ehditä siihenkin jo 88 päivässä kuitenkin kyllästyä!

Käytiin eilen Gardner Falls -nimisillä putouksilla pienellä kävelylle. Ja aika pieni se olikin, koska ajateltiin matkan putouksille kestävän about 20min, mutta se kestikin about 5 minsaa. Ei siis ihan urheilusta käyny, mutta kyllä me hetken aikaa jatkettiin puron vierustaa omatoimisesti. Kuitenkin aina, kun metsä vähän tihenee, alkaa miettiä käärmeitä, hämähäkkejä ja kiitos sen yhden sademetsäreissun, myös iilimatoja haha! Tuola Gardner Fallseilla on muuten myös köysiä, joilla voit tehdä voltteja tai mitä vain sinne veteen. Olisin ehdottomasti mennyt testaamaan, mutta vesi oli aika jäätävää ja päivä oli muutenkin vähän viileämpi. Skippasin siis tällä kertaa! Pienen metsäretken jälkeen mentiin Gardners Falls – vesiputouksen lähellä sijaitsevaan kylään Malenyyn, vähän kiertelemään ja syömään. Löydettiinkin sieltä intialainen ravintola Taj Mahal, jossa oli huippuhyvää ruokaa!

/ / /

We heard yesterday from our blueberry farm, that it takes couple of extra weeks for the berries to get ready. That obviously means that our farm work starts few weeks later too. I was already so excited to start next week haha! 

Yesterday we went for little hike to Gardner Falls, and little hike it for sure was haha! We thought it would take 20-25 minutes there, but it was more like 5 min. So it wasn’t really a good sport, but fun anyway. We were walking for a while without a path, but it gets little bit too exciting once you start thinking all the snakes, spiders and thanks to that one hike in rainforest, also leeches. There’s ropes at Gardners Falls, which I really wanted to try! Water was ice cold and it was also colder day, so I skipped jumping. After our mini-hike we went to the town nearby called Maleny. We were walking around and found indian restaurant called Taj Mahal, food was so good!

DSC02699DSC02736DSC02813DSC02767DSC02751DSC02782DSC02802DSC02759

Previous Post Next Post

You Might Also Like