Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tea Tree Bay

Hellouu!

Oltiin eilen koko päivä Tea Tree Bay -nimisellä surffirannalla Noosassa. Kyseinen ranta on suosittu erityisesti longboardaajien keskuudessa, koska siellä on pienempiä, rantaan asti jatkuvia aaltoja. Eilen oli kyllä vähän liianki pieniä aaltoja. Tolla rannalla aallot menee sillein diagonaalissa (siinä teille sivistyssana hehe), joten yhdelle aallolle mahtuu oikeasti vaan yks, ihan maksimissaan kaks surffaria. Joten aika meni lähinnä odotellessa ja mun lauta oli varmaan joukon pienin haha! Sain silti muutaman hyvän aallon.

Ajattelin pitää tänään ”vapaata” surffamisesta, koska mulla sattuu vähän mun oikeaan käteen. Mulla on ollut pari kertaa siinä jännetupintulehdus, joten toivottavasti tää ei oo se. Tuolla Tea Tree Bayllä saa uida aika paljon surffatessa, että ehkä se vaan vähä rasittui eilein.. Will see..

Tässä kuitenkin muutamia kuvia tuolta rannalta! (:

/ / /

Hi guys!

We were spending our Tuesday at Tea Tree Bay in Noosa. This surf point is very popular specially amongst longboarders, because there is smaller waves, which goes all the way to the beach. Yesterday it was little bit TOO small waves thought. When one good wave came, there was at least 10 surfers wanting to catch that. So it was lot of paddling and lot of waiting, but I catched few good ones! (:

Here’s some pictures from Tea Tree Bay!

DSC02585DSC02619DSC02627DSC02600Gold CoastSunny Coast5DSC02625DSC02622-001DSC02609DSC02626DSC02604

Previous Post Next Post

You Might Also Like