Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surf at Coolum Beach

Huomenia!

Lähdettiin eilen tosiaan surffaamaan Coolum -biitsille ja oli kyllä hauskaa! Mä oon tottunut surffaamaan sellasilla pienillä aalloilla, jotka jatkuu pitkälle rantaan asti eikä hajoa nopeasti (hei kato ku mä osaan nää kaikki surffitermit, ainaki suomeksi vähä ontuu haha). Mä yritän pikkuhiljaa totutella sellasiin nopeampiin ja nopeammin hajoaviin aaltoihin, ja kehittää nopeaa ylösnousemista. Mun lauta on myös enemmänkin tollanen long board, joten en voi opetella duck divingia (joo ei mitään hajua suomennoksesta) vaan mun pitää opetella ”bear hugging” eli kierähtämään ympäri ja pitämään laudasta tiukasti kiinni. Eli sitä taitoa tarvin sitten kun tulee isompi aalto, joka on just hajoamassa ns. sun päälle. Muuten voit ihan mennä aaltojen läpi tai yli, short boardeilla juurikin sillä duck diving -tyylillä eli sukeltamalla aaltojen ali.

No jokatapauksessa, mulla meni eilen jo ihan ok noilla isommilla ja nopeammilla aalloilla. Mulla on kokoajan ollut sellainen pieni pelko, että osun itseäni naamaan mun laudalla. Ja eilen se sitten tapahtui, sattui kyllä ihan kivasti! Mutta jostain syystä, nyt mua ei pelota enään niin paljon! 😀 Nyt on vaan vähän turvonnut poski.

DSC02536DSC02525DSC02543/ / /

Good morning!

We went for surf yesterday to Coolum Beach and it was awesome! I’ve used to surf with smaller waves, which keeps going all the way to the beach and don’t break fast. Now I’m trying to get used to bigger and faster waves, and try to learn to get up faster. My board is more like long board, so I can’t duck dive with that. Today I was trying to learn to ”bear hug” my board, so just roll over and hold my board when the wave comes. So difficult haha! I could roll over but couldn’t get back up. 

Well anyway, yesterday the bigger and faster waves went already quite good. I just have to keep practicing! And btw, I’ve all the time had a small fear of smashing myself with the board, and yesterday it happened! Now I have little bit swollen cheek, but I’m not so scared anymore! Any logic here haha?

DSC02531DSC02554DSC02566-002#MyBikini

DSC02548

Previous Post Next Post

You Might Also Like