Suomen suurin matkablogiyhteisö

KAWANA BEACH

Huomenta!

Menin eilen nukkumaan ajoissa, mutta heräsin silti myöhään tänään haha! Pieni univaje viikonlopusta varmaan. Kello on aikalailla tasan 12, ja ajateltiin lähteä about tunnin päästä Coolumiin biitsille. Se sijaitsee vähän Noosasta etelään, eli täältä n. 20 minsan ajomatkan päässä. Otan myös surffilaudan mukaan, jos aallot on hyvänkokoisia mulle. Olin muuten viime lauantaina surffaamassa Noosassa, ja se oli ihan huippuhauskaa! Siellä oli kyllä kunnoon ruuhka-aika, mutta kuulemma aina viikonloppuisin on paljon porukkaa. Ajattelin mennä huomenna uudestaan Noosaan ja lähteä hyvissä ajoin aamusta.

Tässä vähän kuvia viime viikolta, kun lähdettiin käymään Kawana -biitsiltä. Sinne on Maroochydoresta noin 15 minsan ajomatka ja ranta oli ihan mielettömän kaunis. Rakastan Australian luontoa ja rantoja, näihin maisemiin on varmaan mahdoton kyllästyä!

DSC02236DSC02277-001DSC02253DSC02289/ / /

Good morning!

I went to bed early yesterday, but I still slept late today haha! We were thinking of going to Coolum Beach soon, which is about 20 minutes drive from here. I’m taking my surfboard with me if there is good size waves for me! I was surfing in Noosa last Saturday, and it was so much fun! Little bit crowded, but it shouldn’t be as bad on the weekdays. So I thought I’m going again tomorrow, and leaving super early.

Here’s some pics from last week when we went to check Kawana Beach. It is about 15 minutes drive from here Maroochydore, and the beach is so beautiful. I love the nature and beaches here in Australia, I don’t think I can ever get bored with this!

DSC02232DSC02261DSC02298DSC02242DSC02292

Previous Post Next Post

You Might Also Like