Suomen suurin matkablogiyhteisö

Gold Coast Snapshots

Terppa! (Kuinka rasittavan tervehdyksen voi keksiä vol. 234!)

Eilen illalla saavuttiin tänne Sunshine Coastille, Maroochydoreen! Ollaan siis Hennun tädin Annen ja Annen aussimiehen Billin luona. Anne ja Bill on älyttömän vieraanvaraisia ja tuntui kyllä niin kotoisalta heti ensisekunnista lähtien! Tää talo on upea, joten ollaan oikeastaan vaan rentouduttu täälä eilinen ilta ja tää päivä. Tai kävin mä aamulla Billin kanssa pienellä surffauksella, mikä oli taas vaihteeksi suht jännittävää! Aallot oli aika suuria ja nopeita, olin sielä taas rivissä muiden pro-surffareiden kanssa haha! Sain pari hyvää aaltoa, mutta lensin tietenkin kuin leppäkeihäs. Mun pitäis varmaan harjotella kuivalla maalla sellaista salamannopeaa ylösnousemista. Se kuulemma oikeasti auttaa!

DSC02003DSC01999Me aletaan nyt etsiä töitä joko täältä, Noosasta tai farmeilta. Farmityötä mä oikeestaan haluisin kokeillakki jo, ja sillä pystyy yleensä säästämään lyhyessä ajassa paljon. Yleensä farmit on jossain aika kaukana sivistyksestä, joten ei tuu tuhlattua rahaa esim. shoppailuun tai ulkona käymiseen. Lisäksi jos käy hyvä säkä, niin useissa farmeissa on hyvä peruspalkka (n. 20-22 dollaria/tunti) ja lisäksi saa extraa sen mukaan mitä poimii. Huomenna alkaa siis tehotyönetsintä!

Tässä kuitenkin vielä vähän sekalaisia kuvia Gold Coastilta ja matkalta tänneGold CoastSunny CoastDSC01840DSC01993/ / /

Ayyy guys!

We arrived here to Sunshine Coast, Maroochydore yesterday! We are staying at Hennu’s aunt Anne and her husband Bill. They are so nice and hospitable, we felt like home from first second. Their house is so beautiful, we have been mostly relaxing here. Or I was actually surfing for a while with Bill on the morning. It was bit scary again, waves were big and fast. I was there in a line with other pro-surfers haha! I got few good waves, but they were so fast that I was of course flying off the board right away. I think I should start making some practices on the land, try to stand up as fast as I can. I’ve heard it actually helps!

DSC01940Gold CoastSunny Coast2We’re gonna start looking for work now either from here, or Noosa or fruit picking -farms. I would actually like to try farm work, because you can usually save really well with that. Most of the farms are far from civilization, so you don’t use money for shopping or going out. And if you’re lucky you can get farm job with really good base salary (around 20-22dollars/hour) plus you get extra from what you’re picking! So job-hunting starts tomorrow!

Here’s some mixed photos from Gold Coast and on the way here!

DSC02168

Gold CoastSunny Coast1DSC02166

Previous Post Next Post

You Might Also Like