Suomen suurin matkablogiyhteisö

RAINFOREST

 

Helouu!

Olin ajatellut nukkua tänään pitkään, mutta onneks tossa meidän kadulla alkoi joku karnevaali/konsertti aamulla kello kahdeksan reikä reikä. Vieläki päässä helisee, ku toi konserttilava oli kätevästi tossa meidän parvekkeen alla ja täälä Ausseissahan on ikkunat viis kertaa ohuemmat ku Suomessa. No ainakin sain aamulla aikaseksi kaiken näköistä, pesin pyykkiä, siivosin kämpän, pesin mun lenkkarit eilisen Mount Tamborinen jäljiltä haha, korjasin yhden mekon, pakkasin kamat valmiiksi jne jne.. Me lähdetään siis huomenna kohti Sunshine Coastia, tarkalleen ottaen Maroochydorea. Pysähdytään pikaisesti Brisbanessa sillä mä haluan H&M:lle haha! Suomessahan varmaan kaikki on tottunut, että lähes joka kylässä on H&M, isommissa kylissä vähintään muutama niin I CAN TELL YOU: koko Australiassa on kolme hooämmää. Yksi niistä sijaitsee juurikin siellä Brisbanessa, sinne on siis päästävä!

DSC02025Towards Sunny CoastTässä kuitenkin vähän kuvamateriaalia meidän eiliseltä retkeltä Mount Tamborinelle. Mun tekis mieli kirjottaa niin pitkä sepustus tosta eilisestä, koska se kuvaa mun mielestä niin hyvin sitä miten meille aina sattuu ja tapahtuu. Yritän kuitenkin tiivistää tän lyhyeen. Me lähdettiin matkaan kerrankin suht hyvissä ajoin! No parkkihallista lähdettäessä Hennun mielestä autossa on jotain vikaa. Me käydään tää keskustelu aika usein, koska Hennulla ei oo yhtä kova luotto meidän Mitsuun ku mulla. No munki oli pakko lopulta myöntää, että tuntuu muuten vähän toispuoleiselta tää auto. No rengashan siinä oli ihan littu, siis meidän UPOUUSI rengas. Olisko ny voinu hajota vaikka ne universumin huonoimmat renkaat mitä kaikki päivitteli. Mutta eei tosiaankaan, siis just ku ollaan vihdoin saatu noi uudet eturenkaat, niin nehän ny posahtaa heti. No koska ollaan täälä yliopistoalueella, ilman mitään stereotyyppejä mainitsematta, ohitse ajeli lähinnä sen näköstä porukkaa, että ei varmaan omista tarvittavia työkaluja saati sitten osaa vaihtaa renkaita sen paremmin ku me. Vihdoin näin jonkun raksa-auton, josta hyppäsi meidän pelastava enkeli. Renkaanvaihdon jälkeen, jouduttiin ajaa kahtakymppiä lähimmälle huoltoasemalle, että saadaan edes vähän ilmaa meidän renkaaseen.

DSC02037DSC02039Vihdoin päästiin ajamaan Mount Tamborinea kohti, jonne meni täältä Surfersista about 45 minsaa. Se olikin söpö pieni kylä, missä oli paljon pieniä ravintoloita ja putiikkeja. Ei oltu etukäteen tsekattu mihin halutaan mennä, joten peruspalloiluun kuluikin sitte varmaan tunti. Löydettiin eka yks vesiputoustrekki suht nopsaa, mutta se vaikutti niin helpolta, että lähdettiin etsimään vähän vaikeampaa. No sehän löytyi. Viime päivien monsuunisateiden vuoksi mitä alemmas sademetsään käveltiin, sitä märemmäksi ja mutaisemmaksi polut muuttui. Päättäväisesti jatkettiin suossa rämpimistä, mutta lopulta polku katosi pienen puron/lammen alle. Sitten oli meidän kahden kovapäänkin pakko luovuttaa haha! Hennun jalkaan takertui myös Iiro Iilimato ja käärmekkin vilahti lähietäisyydeltä. Vesiputoukset jäi tosiaan näkemättä tällä kertaa, mutta maisemat oli muuten älyttömät. Antaa kuvien puhua puolestaan! ;D

DSC02084DSC02061/ / /

What’s up mates!

I was thinking of sleeping late today, but some carnival/concert started on our street 8am sharp. It’s still ringing in my head, because that stage was right under our balcony and windows are superthin here in Australia. Well at least I was really productive on the morning, I washed some laundry, cleaned this apartment, washed my sneakers (we we’re hiking at Mount Tambourine yesterday), fixed one dress and packed my stuff for tomorrow. We are leaving to Sunshine Coast, Maroochydore. We are gonna stop in Brisbane, because I wanna go to H&M haha! In Finland, everyone is probably use to having H&M in every city, and in bigger cities they have at least few. In Australia, they have three. Yeah, in the whole Australia, they have three. One of them is in Brisbane, so I really wanna go there haha!

DSC02074Towards Sunny Coast1Here’s some pictures from our trip to Mount Tamborine yesterday. I would like to write long story about yesterday, because there was so much happening to us, but I make it short haha! Surprisingly we left early on the morning. When we were driving out of the parking lot, Hennu said there is something wrong with the car and I said there probably isn’t. We are going through this conversation often, because Hennu doesn’t trust our Mitsubishi as much as I do. Well in the end I had to admit that car felt weird, and no wonder, because one tyre was flat as pancake. Our BRAND NEW tyre. We had extremely bad front tyres, and we just bought new ones. Why couldn’t it possible be those old ones?? And because we stay here at the Bond University area, people driving past (not saying anything about stereotypes), didn’t looked like they would have any tools or that they would be able to even change the tyre for us haha. Finally some dude with his work car drove past, he was our savior. After changing the tyre, we had to drive 20km/h to the nearest petrol station, because the tyre had almost no air left..

DSC02065DSC02052When we finally were driving towards Mount Tamborine. It takes around 45 minutes to drive there, and village there was so cute, full of little restaurants and shops. We of course didn’t check beforehand where do we wanna go, so it took around one hour of pointless wandering before we made our choice. We found one track to a waterfall, but it seemed too easy, so we looked for another one. It has been heavy rain past days, so the more lower we walked into the rainforest, the more wet and muddy it got. We were not giving up! After a while, we lost the whole track because it had turned into a little swamp/lake. There was also leech clinging to Hennu’s leg and I saw snake, that was little bit too close. So in the end, we didn’t saw any waterfalls, but rainforest was so beautiful! See for yourself! ;DTowards Sunny Coast2DSC02068DSC02120

Previous Post Next Post

You Might Also Like