Suomen suurin matkablogiyhteisö

GOLDIE NIGHTLIFE

Hyvää vappua ihmiset! Klara vappen!

Täälähän ei vappua juhlita, mutta oltiin me ulkona kuitenkin. En tiedä oonko vaikuttunut tästä Gold Coastin yöelämästä, ainakaan Surferssin. Käytiin muutamassa eri paikassa, ainakin Shooters, Vanity ja SinCity tuli testattua. Byroniin verrattuna täälä oli meno aika pinnallista. Torstaisin on useimmissa paikoissa ”Ladies Night”, esimerkiksi Shootersissa naiset saa koko illan ilmaiset drinkit. Siellä soi R&B ja näytti niinku paikalla olis ollu joku hip hop -tanssiryhmä, kaikilla jätkillä oli täysin sama vaatetyyli. Likoilla oli kaks kokoa liian pienet mekot ja korkkarit, joilla kukaan ei osannut kävellä. Tuntuu, että täälä Gold Coastilla se ulkonäkö ja raha on se millä mässäillään. Olin ostamassa juomia baaritiskillä kun joku jätkä tulee ja sanoo: ”Hei, mä voin maksaa teidän juomat!” ja kaivaa 1500 dollarin setelinipun lompakostaan. Joo, hei kiitos, mutta mua ei voi ostaa rahalla hehe. Ehkä oltiin väärissä paikoissa, mutta ainaki meillä oli hauskaa meidän omassa porukassa tanssien! (:

Tässä on kuvia mitä nappailtiin Hennun kanssa ”meidän” altaalta.

/ / /

All my friends in Finland and Sweden would be celebrating Vappu/Valborg now, but Australians don’t obviously do that. We went anyway to see Gold Coast nightlife yesterday. We went to few different places, Shooters, Vanity and SinCity. Compared to Byron, it’s quite superficial here. On Thurdays they have ”Ladies Night” almost everywhere, example in Shooters girls get free drinks through the whole night. They were playing R&B and it looked like there would have been some sort of hip hop -dancegroup there since all the guys wore identical clothes. Girls had two size too small dresses and heels they couldn’t really walk with. I feel it’s all about your looks and your money here in Gold Coast. I was buying drinks, when some guy comes and says: ”Hey, I can pay your drinks” and takes out punch of notes, probably worth 1500 dollars…Yep no thanks, can’t buy me with money dude! Maybe we were at the wrong places, but at least we had fun night dancing with our own little group! (:

Here’s some photos we took with Hennu at ”our” pool! 

DSC01894DSC01920DSC01892DSC01902DSC01921DSC01865

Previous Post Next Post

You Might Also Like