Suomen suurin matkablogiyhteisö

WHITE BIKINI

Helouu!

Saavuttiin tänään tänne Gold Coastille meidän kanadalaisten kavereiden luo. Ne on lähdössä huomenna aamulla Thaimaaseen, ja lupasin heittää ne lentokentälle. Saan siis kokea ”surffiherätyksen” huomenna, kuudelta pitäis olla pirteenä auton ratissa haha! Ollaan vietetty siis rentoa iltaa, kokkailtiin thaimaalaista ruokaa ja vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa. Ajateltiin olla täälä nyt ainakin muutamia öitä, koska täälä on niin paljon kaikkea mitä halutaan tehdä! Huomenna ajateltiin heti hyvissä ajoin suunnata surffaamaan. Gold Coast on Byronin tapaan erinomainen paikka surffaukseen. Ajateltiin ehkä huomenna ajaa joko Burleigh Headsiin tai lähelle Coolangattaa!

Nää kuvat on muutama päivä sitten otettuja The Pass – surffirannalta Byronilta. Mun on jo nyt ikävä Byronia haha!

DSC01729DSC01701-001DSC01711

/ / /

Hi guys! 

We just arrived today to Gold Coast to our Canadian friends apartment. They are leaving tomorrow morning to Thailand, and I promised to give them a lift to the airport. So it’s going to be ”pro surf wake-up” tomorrow haha, because we should be leaving around 6am. We spent nice relaxing evening, just cooking thai-food and catching up. We were thinking of staying here atleast few nights, because it’s so much to do here! Tomorrow we were planning to go surfing very early. There’s so many good surf beaches around here, tomorrow we’re probably driving either to Burleigh Heads or Coolangatta.

These pictures are taken few days ago at The Pass Surfing Point in Byron Bay, I already miss Byron haha!

DSC01723DSC01700DSC01709-001

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like