Suomen suurin matkablogiyhteisö

See you again Byron

Pian lähdetään Byronilta, joten istutaan täälä jäähyväiskahveilla Hennun kanssa. Tänään ajetaan Gold Coastille, Surfers Paradiseen. Saadaan asua meidän kaverin kämpässä muutama yö, koska ne lähtee itse lomailemaan! Ollaan ennenkin käyty Surferssissa ja Coolangattalla, mutta ajateltiin keskittyä tutkimaan Gold Coastia vähän laajemmin. Nyt kun me kummatkin osataan edes jo vähän surffata, niin halutaan ainakin kiertää Gold Coastin parhaimmat surffirannat! Gold Coastilta jatketaan joko suoraan Sunshine Coastille tai sitte pysähdytään vielä jossain.

DSC01675 Alunperin meidän oli tarkoitus olla Byronilla kuukausi ja jatkaa matkaa, mutta loppujen lopuksi päädyttiin asumaan täälä melkein neljä kuukautta. Eikä tunnu kyllä yhtään siltä! Aika on mennyt älyttömän nopeaa, mutta niin kai siinä aina käy kun on hauskaa haha! Tänne jämähtää niin helposti, vieläkään ei tunnu täysin valmiilta lähtemään. Vitsailin yks päivä Hennullekki, että tuntuu melkein yhtä vaikealta lähteä Byronilta kun Suomesta tänne haha! Byronin elämäntyyli vetoaa moniin, rennot päivät, surffaus ja mielettömän kaunis luonto sekä rannat.

Mutta en usko näiden olevan lopulliset jäähyväiset, Byronille on pakko palata uudestaan!

DSC01644DSC01648

/ / /

We’re about to leave Byron soon, we are having one last coffees with Hennu. We are heading to Gold Coast, Surfers Paradise today. We can stay at our friends place, because they are going on holiday. We have been to Surfers Paradise and Coolangatta before, but we thought we will explore Gold Coast little more. Now when we both can already surf a bit, we want to see all the best surf beaches on the Gold Coast. After Gold Coast we’re heading either straight to Sunshine Coast or stop somewhere else.

DSC01659 At first we were supposed to stay at Byron for one month and then move on, but we ended up staying here almost four months. And it doesn’t feel at all like that! Time has been flying, but I guess that’s how it is when you’re having fun haha! It’s so easy to get stuck to Byron, and I still don’t feel 100% ready to leave. I was joking one day to Hennu, that it feels almost as hard to leave Byron than what it was to leave Finland. It’s so nice laidback lifestyle here, surfing, sunny days, amazingly beautiful nature and beaches.

But I don’t think think this is last goodbye anyway, see you again Byron!

DSC01647DSC01610

Previous Post Next Post

You Might Also Like