Suomen suurin matkablogiyhteisö

UNDER THE PALM TREES

Vähiin käy meidän päivät Byronilla! Maanantaina olis lähtö edessä. Mehän ei vielä tiedetä mihin me ollaan menossa, mutta toivottavasti saadaan joku suunnitelma aikaiseksi tässä mieluiten tänään haha! Ollaan mietitty sitä Gold Coastia/Coolangattaa, Stradbroke Islandia, Brisbanea tai sit voitais myös vaikka vaan pysähtyä eri surffirannoilla ja nukkua camping-alueilla. Liikaa vaihtoehtoja! Meidät tuntien, ei varmaan päädytä mihinkää näistä vaihtoehdoista! 😀

Tässä kuitenkin kuvia mun lempipaikasta Byronilla, paratiisimaiselta Wategos -biitsiltä. Vietettiin rentoa vapaapäivää surffaten ja auringossa löhöillen. Perfect!

DSC01577DSC01617DSC01602DSC01560/ / /

Days are going too fast, we only have few days left here in Byron. We still haven’t decided where do we wanna go, but I hope we get some plans sorted out today haha! We have been thinking of heading to Gold Coast/Coolangatta, Stradbroke Island, Brisbane or maybe we could also just stop at surf beaches along the way and sleep at the camping grounds. Too many choices! And as usual, we probably end up doing something totally different than these choices here haha!

Here’s some pictures we took other day from my favourite little paradise here in Byron, beautiful Wategos Beach. We spend relaxing day sunbathing and surfing. Perfect combo!

DSC01641DSC01625DSC01568DSC01603

Previous Post Next Post

You Might Also Like