Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yesterday

Helou!

Eilen mulla oli vapaa, tai no mulla onki tää viimenen viikko Byronilla aika paljo vapaata. Kun päätettiin päivä, koska lähdetään, mulla oli hirveät suunnitelmat mitä haluan vielä Byronilla tehdä ennen lähtöä. Tunnetusti yleensä jos joskus harvoin jotain suunnittelen, se jotenkin ei yleensä toteudu haha! Moni muukin mun kaveri on lähdössä Byronilta pois, ja vihaan hyvästien sanomista. Se on tässä reissaamisessa ehkä huonoin puoli. Tapaa ihan huippuja, samanhenkisiä tyyppejä ja sitten jossain vaiheessa, yleensä liian pian, joutuu sanomaan hyvästit. Mutta ainahan sitä voi mennä vaikka minnepäin maailmaan kyläilemään! (:

DSC01453DSC01446Lähdin sitten eilen aamulla mun kaverin kanssa käymään nopsaa Brunswick Headsissa, joka on reilu puolen tunnin matkan päässä täältä. Sen piti käydä palauttamassa kaverinsa vene sinne, joten suostuin lähtemään seuraksi. Pysähdyttiin samalla reissulla kahville Table View -nimiseen suloiseen pikkukahvilaan. Kahvilan omistaa about mun ikäiset veljekset Marc ja Allen, jotka oli kyllä todellisia kahvitaiteilijoita. Olin myös todella yllättynyt kun toinen veljeksistä puhui lähes täydellistä ruotsia! Allen oli asunut kolme vuotta Ruotsissa, mutta aika kiitettävä suoritus siinä ajassa!

DSC01459Illalla vietettiin sitten mun rakkaan ystävän Marilynin viimeistä iltaa Byronilla. Marilyn on Puerto Ricosta, ja lähdössä Vietnamiin opettamaan englantia. Tänään nähdään onneksi vielä kerran, kun ajetaan Hennun kanssa Marilyn Gold Coastin lentokentälle. En kestä kun meidän ihana Byron -porukka hajoaa, itken silmät päästä! 🙁

DSC01468/ / /

Hi guys!

Yesterday I had day off. When we decided the day were gonna leave, I made so much plans what I wanna do before I leave Byron! But usually when I’m making plans, they are always changing or not happening at all haha! So I’m just doing as usual, one day at the time. Lot of my friends has left and are leaving from Byron too. This is the saddest part of travelling, you meet so many amazing, like-minded people and then you always have to say goodbye too soon. Good part is that you can always go meet your friends everywhere in the world if you want! 

DSC01482DSC01489Yesterday morning I went with my friend to Brunswick Heads, which is little over half an hour from Byron. He had to go leave his friends boat back, so I was just keeping company. We stopped for a coffee at this cute little cafe called Table View. The cafe is runned by two brothers, Marc and Allen. They make true art with coffee, and visiting their cafe was a great experience. I was also surprised that Allen spoke almost perfect Swedish. He had studied in Sweden three years, but that is still quite a good accomplishment! Det var trevligt att träffas dig två! (:

DSC01495On the night we had little farewell party for my lovely friend Marilyn. It was her last night in Byron. She is from Puerto Rico, but she’s going to Vietnam to teach english. Today we are gonna drive her to Gold Coast airport. I can’t handle that our amazing Byron -group is splitting up, I’m gonna cry! 🙁

DSC01485

Previous Post Next Post

You Might Also Like