Suomen suurin matkablogiyhteisö

Garage Sale

Helouu!

Mulla oli eilein vapaapäivä, joten lähdettiin aikasin aamulla kiertämään pihamyyntejä. Tää on yks juttu mitä ehdottomasti suosittelen tekemään Byronilla, varsinkin jos omistat auton! Meillä oli hakusessa sellainen auton katolle laitettava teline, että saatais meidän surffilauta pois sieltä auton sisätiloista. Varsinkin nyt kun lähdetään ajaan pidempää matkaa, niin olis kiva saada vähän enemmän tilaa. Pihamyyntejä on yleensä lauantaisin ja sunnuntaisin melkein kaikkialla, mutta monet myös laittavat ilmoituksen Byron Bazaar -nimiseen ilmaislehteen, jonka löydät about kaikkialta.

Me katsottiin muutamaa päivää aiemmin ilmoitukset ja sieltä löytyikin joku, joka myi surffilautoja, telineitä ja muuta surffikamaa. Sinne siis suunnattiin ekana, mutta valitettavasti joku oli ollut nopeampi ja telineet oli jo myyty! :/ Muistakaan pihamyynneistä ei telinettä löytynyt, mutta kaikkea muuta kyllä löytyi haha! Bongattiin esim. sellanen viiden tytön joukko, joka myi ylimääräisiä vaatevarastojaan todella halvalla. Löysinkin sieltä sitten 3 mekkoa, pitsitopin, bootsit, neuletakin ja karvaliivin. Kaikki yhteensä 20 dollaria, eli about 15 euroa. Tässä siis muutamat asukuvat, oli pakko laittaa heti yksi mekoista päälle!

DSC01355DSC01372

/ / /

What’s up!

I had day off yesterday, so we left early to go to some garage sales. This is one of the things I recommend to do in Byron, specially if you have a car! We went to look for surfboard rack, so we could get more space inside of the car. People usually have their garage sales on Saturdays and Sundays, and you can either just go drive around or check example Byron Bazaar -magazine. We saw from Byron Bazaar that someone was selling surfboards, racks and other surf stuff, so we drove there first. Unfortunately someone was faster and there was no racks left anymore. But we didn’t go home with empty hands haha! We found group of girls, that were selling their extra clothes with bargain prices! I bought 3 dresses, lace top, boots, knit and furry vest. Everything together was 20 dollars! Here’s few outfit-pictures, because I had to wear one of the dresses right away! (:

DSC01352DSC01363DSC01357

Previous Post Next Post

You Might Also Like