Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rip Curl Mirage Bikini

Moii!

Kello on täälä aika tasan 12, ja istutaan aamupalalla Macs Milkbarissa (once again). Tultiin just surffaamasta Wategosista, ja ajateltiin kohta mennä vielä The Passiin. Oltiin hetki sitten tosiaan Surfers Paradisessa shoppailemassa, ja mun ostoslistalla ykkösenä oli surffaukseen sopivat bikinit. En oo todellakaan koskaan ollut mikään välineurheilija, mutta itse aika huomattavan bikinikokoelman omistavana, jouduin valitettavasti toteamaan, yhdetkään ei todellakaan sovi surffaukseen. Yleensä heti ensimmäisen aallon tullen vilahti joko vähä ylhäältä tai alhaalta haha! Narut myös aukes pari kertaa huolellisista solmuista huolimatta. Muutenkaan surffaus ei oo mikään maailman helpoin laji oppia, niin vielä pitää huolehtia, ettei nyt hirveesti vilauttelis kanssasurffaajille! 😀

ByronLife3

Koska en oo ennen omistanut sporttibikineitä, ensimmäiset mieleentulevat merkit oli joko Rip Curl tai Billabong. Surferssissa vastaan tuli sitten Rip Curlin liike, jossa suuntasin suoraan bikinihyllylle. Myyjä oli todella avulias, ja suositteli Rip Curlin Mirage -bikineitä. No eikä tarvinnu edes suositella, koska silmiin osui heti mun lempivärit bikineissä, oranssi ja pinkki! Oon käyttänyt näitä nyt siitä asti joka päivä, ja voin kertoa, ei liikahda sitte senttiäkään vaikka minkälainen jättiaalto mua tuola pyörittelis! Lisäksi nää on vielä käännettävät, eli mulla on tavallaan neljät eri bikinit! Voi laittaa joka päivä eri väriyhdistelmän, niin ei kyllästy! ;D Surffaukseen liittyen seuraavaksi ajankohtainen olis kyllä wetsuit, sillä ainakin aamut alkaa olla aika viileähköjä ja vesi tuntuu yleisesti jo viileämmältä. Varsinkin, jos aaltoja ei oo ihan hirveästi ja joudut odotella vedessä, niin menee kyllä iho kananlihalle! Ja mun wetsuitille mulla ei oo muita kriteerejä kun, että siinä pitää olla värejä ja mieluiten reilusti. En oo vieläkään ihan täysin sinut sen asian kanssa, että täälä on haita kaikkialla, niin en ainakaan halua näyttää mustan tai harmaan wetsuitin kanssa hylkeenpoikaselta.

Kollaasit3/ / /

It is around 12pm here, and we’re having breakfast here in Macs Milkbar (surprise surprise). We just had a surf at Wategos Beach, and we thought we’re soon gonna go to another surf to The Pass. So while ago we were shopping at Surfers Paradise, and first on my shopping list was sport bikini. I own huge collection of bikinis, but unfortunately I had to admit, not even one pair was suitable for surfing haha! By the time when the first wave came, I was already flashing either boobs or bum! 😀 Also my bikinis opened couple of times, even thought I was trying to make double knots. And anyway, surfing is not the easiest sport to learn, and then you also have to worry about flashing to fellow surfers, not good!

ByronLife4

Since I have never owned surf bikini, first brands that came to my mind was Rip Curl and Billabong. So at Surfers Paradise, I saw Rip Curl store and went straight to the bikini shell. Lady at the store was really helpful, and recommended Rip Curl Mirage -bikinis. And she didn’t even had to recommend, because I already saw my favourite colours in bikinis: neon pink and orange! I’ve used these every day since I bought them, and I can tell, they are not moving even one inch in the waves! These bikinis are also reversible, so I sort of have four different bikinis. You can have new combination everyday, so you don’t get bored haha! Next on my shopping list is wetsuit. Mornings are starting get little bit colder and water feels generally colder. Specially if there’s not a lot of waves, and you have to wait long time in the water, it’s chilly! I have been thinking of finding second hand wetsuit, since new ones are quite expensive (usually starting from around 200 dollars). I don’t care what kind of wetsuit otherwise, as longs as it has lot of colours. I’m still not 100% fine, that there is sharks everywhere so at least I don’t wanna look like baby seal with grey or black wetsuit.Kollaasit1

Previous Post Next Post

You Might Also Like