Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lace & Hat

Helou!

Istutaan meidän uudessa lempipaikassa, Macs Milkbar -kahvilassa. Tää on itseasiassa kivenheiton päässä meidän kotoa, ja täältä löytyy kaikenlaisia aamupalaherkkuja. Itse valitsin banaani-kaneli-smoothien, nam! Ja täältä löytyy myös wi-fi, mikä on tietenkin yksi suuri syy paikan suosioon haha! Kello on vasta puoli 10 aamulla, mutta älyttömän kuuma päivä näköjään tulossa. Mun pitää _ehkä_ mennä töihin yhdeltä, mutta ajateltiin ainakin sitä ennen vielä ehtiä surffaamaan.

Ajattelin lisäillä tänne vielä asukuvat viime viikonlopulta, kun oltiin lähdössä kiertämään Main Beachin markkinoille. Laitoin mun uuden lempiasusteen päähän taas, eli siis hatun! Oli kuitenki todella kuuma päivä, joten toi hattu oli ehkä vähän liikaa! Se saa odotella vähä viileämpiä tai sateisempia päiviä, tai ehkä en oo vaan tottunut hattupää vielä haha! ;D

/ / /

Good morning!

We’re sitting here in our new favourife cafe, Macs Milkbar. This is  really close to where we live, they have all sorts of different breakfest -choices and they also have wi-fi. Perfect! I chose banana-cinnamon-smoothie today, delicious! It’s only 9.30am, but it’s already very hot. I should _maybe_ go to work 1pm, but we’re gonna have a little surf before.

Anyway, here’s some picture’s for last weekend when we we’re going to Byron Market. I was wearing my new favourite accessory, hat! It was very hot day, so that hat was little bit too much haha! Maybe I have to wait for colder or rainier days, or maybe I’m not just use to wearing hat yet! ;D

DSC01090

DSC01101

DSC01120

DSC01088

DSC01109

DSC01127

Previous Post Next Post

You Might Also Like