Suomen suurin matkablogiyhteisö

Byron Market

Terppa!

Kaikki mun kaverit lähti surffaamaan, mutta mä saankin kohta mennä töihin! Jee! No oon kyllä vaan muutaman tunnin, ja ajattelin sen jälkee käydä pienellä iltapäivä -surffauksella. Ajattelin kuitenkin ennen töitä tulla nopeasti postaamaan noista Bluesfestien aikaan olleista markkinoista! Vaikka harvemmin kyllä ostan markkinoilta mitään, rakastan kierrellä sielä ihmisvilinässä ja katsella kaikkia kauniita tavaroita. Nämä markkinat pidettiin tosiaan Byron Bayn Main Beachilla, ja oli kyllä markkinoilla kokoa! Kierrettiin suht ripeästi kojut läpi, mutta silti aikaa meni reilu tunti.

/ / /

Heyy!

All my friends just went surfing, but I’m going to work soon. Well, I only have few hours and then I thought I will go for a little arvo surf! I just thought I’m gonna come post about those markets we were on Friday. I usually never buy anything from markets, but I just love to walk around and browse all the beautiful things. This market was on the Byron Main Beach, and there was definitely lot to see!

DSC01158DSC01146DSC01142DSC01137

So pretty, and only 250 dollars….!

DSC01153

My beautiful friend Marina!

DSC01139

Wake up and be awesome!

DSC01176DSC01166DSC01133

The best halva I’ve tasted…

DSC01170DSC01140

Remember to dream big.

DSC01179

Previous Post Next Post

You Might Also Like