Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hat Lady

Helouu!

Mulla piti olla tänään töitä ravintolassa ja Yöpöllössä, mutta ne molemmat peruuntui. Sehän oliki hyvä, varsinkin ton rahojentuhlaus -reissun jälkeen. Työskentely Australiassa on muuten ollut kivaa, mutta oikeuksistaan saa kyllä pitää kynsin ja hampain kiinni. Ja välillä sekään ei auta. Reppureissaajia kohdellaan välillä epäreilusti, koska aina löytyy joku joka tekee työn halvemmalla. Lisäksi työajat varsinkin ravintoloissa saattaa venyä pidemmiksi mitä on sovittu, ja välillä tulee peruutuksia tai viime hetken soittoja töihin. No mutta, toisaalta oli kiva tehdä tänään extempore- juttuja, mulla kun viikonloput yleensä vierähtää melkein työpaikasta toiseen juostessa.

Täälä on tosiaan Bluesfestit käynnissä, ja tänään Byronin Main Beachilla oli isot markkinat. Siellä kierreltiin reilu tunti, ja ihasteltiin sitä korujen, vaatteiden ja erilaisten herkkujen määrää. Ostettiin suklaaseen dipattuja hedelmätankoja, ja mä kuvailin kojuja minkä ehdin. Markkinoista siis postausta vähän myöhemmin!

DSC01037

Tässä kuitenkin asukuvia, kun lähdettiin sateisen vapaapäivän kunniaksi Surfers Paradiseen shoppailemaan. Laitoin heti päälle pari kaupoista löytämääni juttua, uuden neuleen ja hatun! En ookkaan koskaa omistanut kunnon hattua, ja oon kauan halunnut löytää hatun. Toi oli tähän mennessä ainut mistä tykkäsin omassa päässä, ja kivan simppeli.

DSC01041DSC01050

/ / /

I was supposed to work today in restaurant and at the Night Owl, but both shifts got cancelled. That was awesome, specially right after one shopping-trip haha! Working in Australia has so far been great, but sometimes you have to fight for your rights.  And sometimes it just makes things worse. When you’re backpacker, you get treated little bit unfair. There is always someone that does the same work cheaper, shift are usually longer than they are supposed to and sometimes they get cancelled, or you get last-minute calls. But yeah, on the other side, it was fun to just chill and do what ever you like today. Since my weekends are usually running from other work to another.

Here’s Bluesfests going on, and today they had big market on the Byron Main Beach. We we’re walking around there for an hour, and just browsing all the beautiful jewellery, clothes and delicious food. We bought strawberries dipped in chocolate, and I took as many pictures as possible. So I will make another post about this later!

DSC01056

Here’s some outfit- shots we took on our rainy shopping -day in Surfers Paradise. I was putting couple of new things on right away, my new knit and hat. I’ve never had hat before, and I’ve been wanting to have one for so long. This one was only one I’ve liked so far, and really simple.

DSC01060DSC01054

Previous Post Next Post

You Might Also Like