Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mini-visit to Surfers.

Helouu!

Eilen oli mun tän viikon ainut kunnon vapis, joten lähdettiin sen kunniaksi tuhlaamaan niitä vaivalla kerättyjä dollareita Surfers Paradiseen haha! No ei kai, itseasiassa, en oo kyllä aikoihin ostanu mitään ja muutama akuutti juttu piti löytää. Lähdin metsästämään surffibikineitä (ettei äässi vilkkuis koko kansalle kokoajan), bootseja (talvi tulossa) ja neuletakkia (no se sama syy). Löysinkin ne kaikki, ja vielä pari muutakin juttua! Onnistunut rahojentuhlaus- reissu siis haha! Niin ja siis jos ootte suuntaamassa Surferssiin shoppailemaan, suosittelen kahta suurinta ostoskeskusta Robina Town Centrea ja Pacific Fairia. Niistä löytyy varmasti kaikille kaikkea, molempiin pääsee bussilla ja autoilijoille on ilmainen parkkeeraus parkkihallissa.

DSC00958Blueberry -muffins omnomnom…

DSC00985

Mulla on muuten ylläriiiiiiii pieni flunssa taas! Oon kokopäivän niiskuttanut ja aivastellut töissä. Mun työkaveri on kunnon terveys- ja luonnontuotefriikki, niin sain siltä kunnon listan mitä mun pitää kuulemma käydä ostamassa. Siinä oli kaikennäköstä kalaöljystyä yrttirohtoihin. Mulla ei kuulemma oo vastustuskykyä (no eee)! No ehkä mä jotain C-vitamiinia käyn hommaamassa, alan olla jo valmis kokeilemaan mitä vaan, että saisin olla täysin terve vähä pidempään ku pari viikkoa kerralla!

DSC00973/ / /

Whats up!

Yesterday was my this weeks only day off, so we drove to Surfers Paradise to spend some money haha! I had few things that I had to urgently buy. I was looking for surfbikinis (that I wouldn’t flash my ass for everyone all the time), boots (winter coming) and some warm knit (same reason). I actually found all that plus little bit extra, so very successful shopping-trip! And for everyone who’s planning to go shopping to Surfers, I recommend two biggest shopping centre’s Robina Town Centre and Pacific Fair. There’s everything for everyone, you can go to both of them with bus and there’s free parking for cars. 

DSC01007

Food!

DSC01014

I’m btw, surprise surprise, bit sick again. I’ve been sneezing and coughing whole day at work. My workmate is a real health-freak, and she thinks my immune-system sucks (oh really). So she made me a big list what I should buy. There was everything from fish oil and organic garlic to herb-liquids. Yeah well, maybe I go buy at least some C-vitamin. I’m ready to try everything, so I could be healthy more than two weeks at once.

DSC01024

Hat-ladies

DSC01008

Favourite-buy, reversible surf-bikinis from Ripcurl!

DSC01015

One tired shopper.

Previous Post Next Post

You Might Also Like