Suomen suurin matkablogiyhteisö

SUNSET SURF

Morjestaa!

Pääsin just töistä, ja siirryin tänne mun vakkarikahvilaan syömään sekä tietenkin dataamaan. Täälä on tänään satanut urakalla, ja samalla linjalla näyttäis jatkuvan! Ja näyttäis jatkuvan muutaman päivän tästä eteenpäinkin. Toivottavasti viikonlopuksi sää paranee, koska täälä on Bluesfestit! Tää pikkukylä on varmaan ääriään myöten täynnä porukkaa. Itse en oo menossa kyllä festailemaan, koska lippujen hinnat on aika suolaiset plus saan tietty olla töissäki melkeen koko viikonlopun. Ajattelin käyttää neki rahat mieluummin pieneen shoppailureissuun huomenna haha! ;D

Lähdettiin eilen vielä auringonlaskun aikaan pienelle surffaukselle/uinnille. Otin kerrankin mun kameran mukaan rannalle, ja sain kuvailla surffareita ja ihanaa auringolaskua. Oon ennenkin jo maininnu tästä, mutta Byronin auringonlaskuja voisin kuvailla jopa taianomaisiksi! ;D

DSC00902DSC00925ByronLife1DSC00930

/ / /

Ay mates!

I just finished work and came to my favourite cafe for lunch and wi-fi. It has been raining whole day, and it seems to be continuing for the rest of the day. And also few days from now on. Hope it get better for the weekend, because we have Bluesfest here! This little village is propably gonna be full of people. Im not going to festival, because tickets are superexpensive plus I’m also working for almost the whole weekend.  I rather spend that money for some shopping tomorrow! ;D

These pictures are from yesterday when we went for little sunset swim and surf. I took my camera with me, because I wanted to take some photos from surfers and sunset. And of course some photos of myself haha! 

ByronLife2DSC00888DSC00955

Previous Post Next Post

You Might Also Like