Suomen suurin matkablogiyhteisö

SNAPSHOTS

Helouu!

Tätä ei varmaan kovin moni voi sanoa, mutta luojan kiitos taas on maanantai haha! Mulla on viikonloput yleensä todella työntäyteisiä, ja vapaa-aikakin hujahtaa surffauksen ja kavereiden parissa hirveää vauhtia. Nyt voi ottaa taas muutaman päivän rennommin. Mulla on keskiviikko kokonaan vapaa, joten haluaisin lähteä käymään jossain. Ehkä Surfers Paradisessa uusiksi.. Byronilla ei ihan hirveästi oo shoppailtavaa, täältä kyllä löytää kaikenlaista uniikkia (ja kallista) vaatetta, mutta mun budjetilla ostan mieluummin monta halpaa juttua kun yhden kalliin. Mun pitäis löytää ainaki surffibikinit, tai vähintään surffiyläosa.

Lisäilen tänne taas muutamia Iphonella näpsäistyjä kuvia viime ajoilta.

Byron Iphone4IMG_9895Byron Iphone6IMG_9800

/ / /

Hiii what’s up everyone?

For someone its TGIF, for me its TGIM = Thank God it’s Monday haha! My weekend are usually full of work, and all my free time goes so fast with surfing and hanging out with friends. Now I can take it easy for few days again. I have Wednesday completely off, so I was thinking of going somewhere for a day. Maybe to Surfers Paradise again… There’s not so much to shop in Byron, you can find all kinds of unique (and expensive) clothes, but at the moment I rather buy many cheaper things than one expensive. I should find surfbikini, or at least surftop.Byron Iphone2IMG_9784Byron Iphone8IMG_9750Byron Iphone7-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like