Suomen suurin matkablogiyhteisö

Wednesday- fun!

Tervetuloa Fiian auto-blogiin!

Lupaan, että nää autopäivitykset vähenee tästä eteenpäin, KOSKA: meidän auto läpäisi eilen katsastuksen ja nyt on uudet rekisteröinnit ja muut hoidettu! Mulla oli kamera mukana, kun käytettiin meidän vapaapäivä näihin autohommiin (ja myös meidän kaverin Ashleyn vapaapäivä, iso kiitos auttamisesta)! Ja sillon ku mulla on kamera mukana niin sehän tarkoittaa sitä, että kaikki muutkin saa ”kärsiä” mun kuvailuista haha! ;D

/ / /

Welcome to Fiia’s car-blog!

I promise that there isn’t gonna be anymore car-related posts, because: our Mitsubishi passed inspection yesterday and now we have new rego! Yeaaaah! I also took camera with me when we were spending our day off with our car, and also our friend Ahsley’s day off! Big thanks to Ash for helping us with our car! (:

DSC00836Pienet autokuvailut tietenkin!

DSC00844

DSC00819 DSC00820

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00833

Mekaanikon apulainen!

DSC00825

DSC00863

Ruoka-aika! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like