Suomen suurin matkablogiyhteisö

NEW ADDRESS

Moi Rantapallo!

Täälä kirjoittelen tosiaan ekaa postausta uuteen blogiin, ja varmaan hetki menee opetella tän WordPressin käyttäminen! Toivottavasti mun ”vanhan” blogin kaikki kaksi lukijaakin seurasi mukana haha! ;D Ja tervetuloa muuten uudet lukijat! Ajattelin yrittää tuplata mun lukijamäärän kuun loppuun mennessä. Tiedän, aika kunnianhimoista, mutta yritetään!

Ajattelin nyt tehdä ihan tälläisen pienen esittelyn, että kuka tätä blogia kirjoittaa. Oon siis 24-vuotias tyttö, alunperin Pohjanmaalta, mutta tällä hetkellä asustelen Australiassa Working Holiday- viisumilla. Takana on reilu 5 kuukautta, ja paljon siis vielä edessä. Suunnitelmissa on vielä toisen vuoden viisumin hankkiminen, ja ainakin matkustamista Aasiassa. Matkustussuunnitelmia mulla on kyllä aina vaikka muille jakaa! Tällä hetkellä asun Australian itärannikolla, Byron Bay-nimisessä pienessä surffikaupungissa. Tai ehkä tää on enemmänki kylä? Oon ollut täälä jo 1,5 kuukautta, teen töitä parissa eri paikassa ja opettelen juurikin sitä surffausta.

DSC00097DSC00641DSC00328

Blogi painottuu luonnollisesti mun elämään täälä Australiassa, postaan tekstiä arjesta, vinkkejä, kokemuksia, ajatuksia sekä paljon kuvia. Blogissa saattaa aina sillon tällöin vilahdella myös mun rakkaus kaikkeein mikä liittyy kauneuteen ja vaatteisiin! Katotaan mitä tästä syntyy haha!DSC00197DSC09030

/ / /  Hi Rantapallo! (btw in english = beach ball)

This is my first time writing to my new blog, so I thought I’m gonna introduce myself a bit! I hope that all my two readers followed to my new blog, and I was thinking of double my readers by the end of the month. I know, maybe too ambitious, but I try! :’D

So I’m 24-year old girl, originally from Finland, but currently spending year in Australia with Working Holiday- visa. I’ve been here little over 5 months, so there is still lot left. I’m also planning to do farm work to get second year visa! At the moment, I’m living in Byron Bay, which is little surf-town on the east coast of Australia. I’m working here in few different places and try to learn to surf.

In my blog, I share thoughts, my experiences, tips and lot of pictures about my life here in Australia. You might also notice my love for beauty and fashion! Welcome! (:

DSC08795

DSC09800

Previous Post Next Post

You Might Also Like