Suomen suurin matkablogiyhteisö

Winter coming?

Iltaa!

Pääsin tänään töistä kolmelta ja lähdin heti myöhäisen lounaan jälkeen surffaamaan. Aallot oli tänään aika isoja ja mulle vähän liian rajuja, mutta koska kehitän tätä mun ”sinne vaan” -mentaliteettia, joten sinne sitte vaan niin. Pari kertaa pyörin sielä aalloissa ympäriinsä, mutta muuten meni kyllä ihan hyvin!(: Meidän talon omistajalla on tosiaan muutama ylimääräinen lauta, joita ollaan sit lainattu. Mä oon surffannut sellasella kunnon retrolaudalla, missä on hieno kirkkaankeltainen salama. Se on mun mielestä todellinen rumilus, mutta tänään se sai niin paljon positiivista huomiota, että vieläkin naurattaa. No ainaki se erottuu joukosta haha!

Surffattiin The Pass- nimisellä pienellä surffirannalla auringonlaskuun asti. Auringonlaskut on täälä ihan mielettömän kauniita, mutta rannalla tulee kyllä illalla jo vähän viileä. Päivät taas on ihanan kuumia ja aurinkoisia. Muutama päivä sitten kokeilin jo vaatekaupoissa ohkasia neuleita, ihan ihmeellistä. Oon kysellyt kaikilta, että kuinkas kylmä täälä oikeesti voi ”talvella” tulla, mutta en kyllä oo mitään selkeetä vastausta keltään vielä saanut.. Ei kuitenkaa varmaan Suomen talvea lähelläkää haha! ;D

Tässä muutamia kuvia, mitkä rakas bestfrendini Hennu musta otti meidän kotikadulla. Aika kesäiseltä näyttää vai mitä? Kuvissa esiintyy muuten myös mun uusi harmaa farkkuhame, minkä ostin pari päivää sitten. Aika luksusta, en oo kyllä tota shoppailua hirveesti harrastanu ja eikä oo kyllä ollut tarvekkaan. Ylimääräsille vaatteille ku pitäis aina löytää joku säilytyspaikka (auto alkaa olla aika täysi hehe…)!

/ / /
Hi guys!

I got off work 3pm today, and after late lunch, I went straight to surf. Waves were little bit too big and rough for me, but because I’m trying my new motto with surfing ”Just do it”, thats what I did. Sometimes I’m so nervous before going to water, but after I just go there, my fear disappears. Owner of our house has few extra boards, so I’ve been surfing with one of them. It’s little retro (old) and has bright-yellow lightning bolt. I think it’s the ugliest board I’ve seen, but today it got so much positive attention, so funny! 😀

We surfed at the point break called The Pass until sun down. Sunsets are so beautiful here, but when the sun goes down it gets little chilly already. Days are so hot and sunny thought. Few days ago I was trying on some thin knits and jeans, crazy.. I’ve been asking everyone how cold ”winter” can actually be here, but I haven’t gotten any good answer yet.. Anyway I don’t think it’s going to be even close what we have in Finland haha! ;D

Here’s few pictures my lovely bestie Hennu took. Looks kinda summery right? I’m btw wearing my new, grey denim-skirt that I bought few days ago. I haven’t been shopping anything for ages, haven’t really needed anything. Plus there’s no place to storage stuff (car is starting to be full hehe..)!

Previous Post Next Post

You Might Also Like