Suomen suurin matkablogiyhteisö

I’m alive!

Moii!

Puolizombi täältä lähettää terveisiä. Viimeset 2-3 päivää oli ehkä hirveimmät päivät täälä Australiassa. En oo varmaan ikänä ollu noin kipee, makasin vaan sängyssä ja itkin aina millon kellekkäki. En pystyny syödä enkä juoda, nukkuminenki oli vaikeaa. No eilen sit pääsin vihdoin lääkärille (sielläki sain pienen itkukohtauksen) ja sain kunnon dropit, niin nyt pystyy jo elämään 😀 Voin kertoa, että vielä hirveämpää oli maata sohvalla ja kattella ikkunasta kirkasta sinistä taivasta ja palmuja, ku muut lähti rannalle! Tietenkin kaikki nää päivät mitä oon ollu kipeänä, on ollu mitä täydellisin sää. No mutta, nyt oon jo päässy sängystä ylös ja elämä hymyilee taas haha! Kyllä tää vähä mun menoa hidastaa hetkeksi, mutta ehkä kohta jo pääsen taas surffailee jne.

Sain muuten töitä siivoojana sellasesta hotellista, ja se on itseasiassa aika lepposaa hommaa ja työajatki ihan mukavat. Aloitan aina kymmeneltä ja siivoukseen menee aikaa n. 2-4h. Eli jää oikeastaan koko päivä aikaa. Ajattelin kyllä ettiä hetkeksi vielä jotain iltatöitä ravintolasta tai baarista. Meidän pitäis muutenki alkaa vähä suunnitteleen, koska me oikeen lähdettäis täältä Byronilta liikkumaan. Tänne ihanaa pieneen hippikylään helposti jämähtää, tää on täynnä nuoria, ihania (surffi)rantoja ja paljo tekemistä/näkemistä muutenkin.

Ohessa Iphonella näpsäistyjä kuvia viime ajoilta. (:

Little frenchie at Byron Farmes Market
Sunset at the beach
Before sickness: morning-workout and yoga – After: Drinking tea while everybody else has beer
Byron nightlife with my Swedish beauty <3
 
Byron before cyclone
 

/ / /
One half-zombie says hi!

Last 2-3 days were propably the worst days in Australia so far. I don’t think I have ever been so sick. I was just laying on the bed or sofa, I couldn’t eat or drink, even sleeping was hard and I was crying everywhere and to everyone haha! 😀 Well yesterday I finally got doctors appointment (I was crying there too) and got good medicines, so now I’m almost alive. I can tell you, that the most horrible thing was to lay on sofa looking at the palm-trees and bright blue sky, when everyone else was going to beach. Of course all these days I’ve been sick, it has been the most perfect weather. Hopefully I’m soon back to beach and surfing haha ;D

I also got job as a cleaner in a hotel. It’s actually nice and easy work and good hours too. I always start 10am and it takes 2-4 hours to clean the rooms. So then I have plenty of time to do everything else too. I thought I’m gonna look for some evening work from restaurant or bar. We should start to plan soon what we are gonna do after Byron and when we are gonna start moving. Byron is just so nice place to live in, lots of young people, nice (surf)beaches and so much to do!

Pictures are snapshots taken with my Iphone during the past days. (:

Surf <3 (trying to surf)
Beautiful Wategos Beach
Day at the farm
Bestie <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like