Suomen suurin matkablogiyhteisö

SKATERBOY

Heippa taas mun blogini suuren suuri lukijakunta! (:

Täälä alkoi aurinko paistaan kunnolla, ja sain yks päivä surffatessa kivan turistirusketuksenki! Viime viikko on ollut aika huonoa säätä, joten en oo edes jaksanu kunnolla laittaa aurinkorasvaa. No nyt sit laitoin sporttirintsikat päälle ja kahden tunnin surffauksen jälkeen oli kyllä sitte niin selkeät rajat ku vaan voi olla! :’D No tänään ”korjaileen” rusketusta sitten.. Surffausinnostus on vieläki huipussaan, vaikka välillä iskeekin turhautuminen. Joka kerran jälkeen ilmestyy pieniä mustelmia ja naarmuja sinne tänne, ja mulla on myös ongelma. En tiedä kumpi jalka on mun ”etujalka”? :’D

Joten siitä syystä, mun surffiopettaja käski mun opetella skeittaamaan! Noniin, lisää vaarallisia urheilulajeja Fiialle haha! Mullahan ei omaa skeittilautaa oo, mutta onneks meidän talosta löytyy monta kappaletta. Kävin tänään vähän meidän kotikadulla harjoittelemassa, ja sain oikeen pro-skeittarin opettaan mua. Se oli itseasiassa paljo helpompaa mitä ajattelin! Viimeks kokeilin joku reilu kuukausi sitten, ja siitä ei tullu kyllä yhtään mitään. Ehkä oon oikeasti kehittynyt surffauksessa.

Meillä on muutenki aika rento elämäntyyli täälä Byronilla, siks tää kuvailu ja bloggailu jää jotenkin vähemmälle täälä..Ollaan edelleen molemmat töissä Hennun kanssa ja saatiin ehkä muuten sellainen osa-aikainen homma! Se olis sellaisen omakotitalon kunnostusta, siivousta ja puutarhanhoitoa. Tänään saadaan tietää saatiinko Hennun kans se, sielä vierähtää sit pari kolme viikkoa varmaan!(:

Nyt suunnataan rannalle, mulla on rusketusrajat korjattavana! See ya! ;D

/ / /

Hey mates!

It’s amazing, sunny weather here again! The past week has been bad weather, so I haven’t bothered to use so much sunblock or anything. So first sunny day I put my sport-bra on and went surfing, I got an extremely nice tourist-tan! :’D Oh well, I just ”have to” go fix my tan today.. ;D I’m still excited about surfing, even thought sometimes frustration hits. After each surf I have lots of new bruises and scratches. I also have problem, I don’t know which foot is my ”front foot”?

SO because I don’t know which one is my front foot, my surf-teacher told me to try skateboarding! Yeyyy, more dangerous sports for Fiia haha! I don’t own a skateboard, but luckily we have few in our house.  Today we went to try that on our home street, and I got a personal skateboarding teacher to help. It was actually way easier than what I thought, last time I tried, I couldn’t even stay on haha! 

 

Otherwise we have kinda laidback lifestyle here in Byron, that’s why I haven’t been taking many pictures or writing a blog. We both work a lot with Hennu, and we maybe got a little extra job now. it would be renovating, cleaning and gardening in a house. Today we know if we got that job! (:

Now we are gonna hit the beach again, I have some tanning-lines to fix! Byeee!

 
Previous Post Next Post

You Might Also Like