Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surfers Paradise

Hyvää torstaita kaikille!

Ollaan oltu tänään tehokkaita, herättiin aikaisin ja suunnattiin Byron Farmers Marketille. En ostanut kyllä muuta kun (maailman parasta) kahvia, mutta siellä oli paljon nähtävää ja maisteltavaa. Kyseiset markkinat löytyy täältä Byronilta siis joka torstaiaamu! Markkinoiden jälkeen lähdettiin Byronin kuuluisalle majakalle käymään. Aivan mahtavia maisemia ja näin ensimmäistä kertaa delfiineitä! Sielä ne pomppi aalloissa! <3 Tällä hetkellä kirjoittelen postausta kahvilasta, ja kohta lähdetään surffaamaan. Tänne piti vissiin iskeä tänään jonkunlainen tornado, mutta eipä oo näkynyt vielä! Aallotkaan ei ollut liian suuria mulle, joten sinne vaan siis!

Mutta tän postauksen asiaan, eli minä ja Hennu pidettiin pieni miniloma Surfers Paradisessa! Lähdettiin tiistaina aamusta sinne shoppailemaan ja tarkoitus oli myös mennä surffaamaan, mutta aallot oli liian rajuja meille. Toinenkin päivä siis kierreltiin ostoskeskuksessa haha! 😀 Tässä siis vähä kuvamateriaalia meidän visiitistä.

/ / /

Good afternooon everyone!

We have been really efficient today, we woke up early and went to Byron Farmers Market. I didn’t bought anything else than (superdelicious) coffee, but there was lot to see and taste. This market is on every Thursday morning, so if you’re here then, you should definitely go here! After market, we decided to go to Byron famous lighthouse. There’s amazing view over the whole Byron and we even saw dolphins! That was my first time ever. <3 We’re thinking of going to surf soon. It was supposed to be some sort of cyclone and extreme waves today, but it didn’t look too bad!

But about these photos, me and Hennu were having a little miniholiday in Surfers Paradise. We left early on Tuesday morning to go shopping and we were also supposed to surf, but it was too ruff waves for us. So we spent the next day on shopping center too! 😀 Here’s some photos of our trip!

Previous Post Next Post

You Might Also Like