Suomen suurin matkablogiyhteisö

SNAPSHOTS

Helouu!

Täälä on kello kohta 12 illalla ja oon ihan sairaan väsynyt. Lähettiin eilen Hennun kanssa yhdeksi yöksi Surfers Paradiseen shoppailemaan ja oltiin ajateltu myös lähteä ulos, mutta shoppailu vei kaikki energiat haha! Lähdin tänään vielä surffaamaan heti kun oltiin kävelty ovesta sisälle. Oon ihan innoissani surffauksesta tällä hetkellä! Meidän vuokraisäntä Dave surffaa joka päivä, ja täälä on paljon ylimääräisiä surffilautoja. Oon ollut Daven kanssa surffaas, ja mä alan kehittyä! Pari päivää sitten ratsastin (btw mikä olis hyvä suomennos lauseelle: catch a wave?) ekan oman aallon! Ihan sairaan kivaa, mutta välillä pieni haikammo nousee pintaan! 😀 Yks päivä päädyin tosi kauas muista surffareista, ja kauhoin kyllä sellasta vauhtia takas rantaan ku tajusin sen! Luotan siihen, että kunhan molemmilla puolilla on surffareita, aina joku muu syödään eka…!

Mulla ei nyt oo kyllä mitään surffikuvia, mutta lisäilen tähän vähän kuvia Iphonen kätköistä! Tässä siis kuvien muodossa mitä ollaan viime viikkoina puuhailtu! (:

/ / /
Hi guys!

It’s almost 12pm here and I’m so tired. We both had free time with Hennu, so we drove to Surfers Paradise yesterday for one night. We went shopping and we were planning to go out, but shopping took all our energy haha! 😀 Today I also went surfing right after we had come home. Im so excited about surfing at the moment! Our landlord Dave surfs every day, and he had some extra boards here. I’ve been surfing with him few times now, and I’m starting to get better. Few days ago I was catching one wave just by myself! It so much fun, but sometimes I start thinking about sharks too much.. One day I ended up so far away from others surfers, that I didn’t saw anyone. I was paddling so fast back to the beach when I realized that haha! I always trust that if there’s surfers everywhere around you, you’re safe..!

I don’t have any surf-pictures, but here’s something else we have been doing past weeks!

Previous Post Next Post

You Might Also Like