Suomen suurin matkablogiyhteisö

NIMBIN

Moii!

Voisko taas alottaa tän kirjottelun sillä, että: long time no see! 😀 Me ollaan muutettu tän puolentoista viikon sisällä nyt kolme kertaa, eilen muutettiin pidempiaikaiseen kämppään. Vihdoin ja viimein! Nettiyhteyttähän meillä ei siis luonnollisesti ole ollut ollenkaan, ja tässä meidän tän hetkisessä kämpässäkään ei sitä luksusta ole. Ollaan tällä hetkellä sellasessa vanhusten kahvilassa Hennun kanssa, tää on lähes ainoita kahviloita missä on ilmainen wi-fi, täälä hengataan seniorien kanssa haha! 😀 Tää on ihan meidän kämpän vieressä, joten pitää sit aina tulla tänne hoitamaan asioita.

Mulle on kertynyt aika paljon kuvamateriaalia ja asiaa tästä viimeajoilta, joten aloitetaan nyt jostain! Ollaan siis edelleen täälä Byron Baylla ja tehdään töitä niin paljon kun vaan ehtii ja vapaa-ajalla tutkitaan meidän uutta kaupunkia (kylää). Reilu viikko sitten päätettiin lähteä katsastamaan Nimbin, eli pieni hippiyhteisö lähellä Byron Bayta. Ajomatka sinne meidän vanhalla Mitsulla oli enemmän kuin jännittävä. Pientä mutkatietä loppumattomiin. No jarrut oli ilmeisesti aika kovilla, koska jossain vaiheessa ne päätti ylikuumentua ja siinä sitten tienvieressä odoteltiin savun laskeutumista. Ja äitit ja mummit, no hätä, jarrut on kyllä korjattu ja toiminnassa. Meidän vanhaa farmaria ei vaan ehkä oo alunperinkään suunniteltu toimimaan maasturina.

Mä en itse syttynyt Nimbinistä niin suuresti, paikka oli aika nopeasti kierretty. Kierreltiin kaupoissa ja syötiin lounasta. Ihan kiva oli käydä, mutta en kyllä jaksaisi käydä uudestaan. Nimbinin jälkeen ajettiin vielä pikaiselle visiitille Minyon vesiputoukselle. Ei ehditty kävellä vesiputouksen alkuun, mutta näkymät ylhäällä sijaitsevalta maisemapaikalta oli huikeat. En ottanut kovin montaa kuvaakaan sillä tälläiselle pienen korkeanpaikan kammon omaavalle, oli vähän liiankin huikeat maisemat!

Tässä siis kuvia meidän pieneltä päivän roadtripiltä, nyt suunnataan Hennun kanssa biitsille!

/ / /
Hi all my mates, long time no see once again.

We have moved three times in past one and half week. Yesterday we finally moved to apartment, where we’re going to stay longer. Obviously we haven’t had any wi-fi for long time, and in this new apartment we don’t have that luxury either. Atm we’re sitting with Hennu and other seniors at this Byron Bay Services Centre haha 😀 One of the only cafe’s with free wi-fi. Luckily this is right next to our new place, so we can always come here when we need wi-fi.

I have lots of photos and things to write about from past weeks, so let’s start from somewhere. We are still here at Byron Bay and working as much as we can. Our free time we’re spending to explore our new city (town). About a week ago we decided to drive to Nimbin, which is little hippie-community near Byron. Drive there was extremely exciting with our old Mitsubishi. Small road with lot of curves and hills was too much for our cars breaks, and we had to wait on the side of the road for a while to cool down! 😀 But no worries, we have fixed the breaks. I just think maybe our wagon was not made for the roads like that in the first place anyway.

I didn’t fancy Nimbin so much, place was small and took maybe 20min to see the whole town. We went to some shops and ate lunch. It was nice to see it, but I wouldn’t go again. After Nimbin we drove to Minyon Falls for quick visit. We didn’t had time to walk to waterfalls base, but views from look-out was spectacular. Almost little bit too high for person who has little fear of heights! 😀

Now we are gonna hit the beach with Hennu. Have a nice day folks! (:

Why did the chicken crossed the road? (Ok that was a rooster…)
Happiness when you’re food is coming!
Meidän maasturi!
Minyon Falls
Previous Post Next Post

You Might Also Like