Suomen suurin matkablogiyhteisö

Thailand memories!

Moii!

Noni mitäs tänne kuuluu? Mulla on ollut paha yskä reilu pari viikkoa, ja syönkin tällä hetkellä sitten antibioottikuuria keuhkoputkentulehdukseen. Tän taudin huippuhetki oli kun makasin koko päivän yhdessä asennossa sohvalla, koska kaikki muut asennot sattui. Olin ihan varma, että olin vähintään murtanut kylkiluita yskiessä 😀 No nyt oon jo kuitenki lähes terveen kirjoissa! Muutenkin täälä on aika arkista tällä hetkellä, käyn töissä ja vapaa-ajan vietän kavereiden kanssa hengailen, yleensä rannalla jos sää suosii. Tällä hetkellä kuitenkin enemmän tai vähemmän sataa, ja samaa näyttäis jatkuvan koko loppuviikko.. 😀 Kohta kuitenkin pitäis enimmät trooppiset sateet olla ohi!

Uskokaa tai älkää, täälä Australian lämmössäkin voi olla ”matkakuume”! ;D Ehkä nälkä kasvaa syödessä. Viimeiset pari vuotta ollaan vietetty tammikuu Thaimaassa, joten tällä hetkellä kaipailen Aasian maisemiin. Oon vähän suunnitellut, että aussivuoden jälkeen jäisin reissailemaan Aasiaan ainaki pariksi kuukaudeksi. Haluaisin tiivillä tahdilla kiertää mahdollisimman monta paikkaa ja käydä sukellukurssin + tietenkin sukeltaa mahdollisiman monessa paikassa. Ajattelin lisäillä tähän vähän kuvamuistoja Thaimaan reissuilta 2013-2014! (:

/ / /
Well hello!

So what´s going on here right now..? I have had really bad cough for over two weeks, and at the moment I’m eating antibiotics for bronchitis. The highlight of this sickness was when I was laying in the same position on the sofa for the whole day, because every other position was hurting. I was sure that I had broken my ribs when I was coughing! 😀 Anyway, now I’m almost healthy. Otherwise, nothing special is happening at the moment. I’m working as much as I can and spend my free time with friends relaxing and exploring Byron. It’s also raining a lot, and it seems to be raining for the rest of the week too…It should get better soon though. 

Believe or not, you can have ”travel fever” here in Australia too! ;D Last few years, we have spent our January in Thailand, so I’m missing that! I’ve been planning that after this year in Australia, I could spend some months in Asia visiting as many countries I can. I also want to get my diving licence, and dive everywhere in Asia. Here´s some photo memories from Thailand 2013-2014. (:

Krabi 2013
Koh Rok 2013
Koh Lanta Old Town 2014
Koh Tao 2014
Somewhere in Koh Lanta 2014
Rantee Bay 2014
Koh Lanta 2014
Koh Nangyan 2014
Somewhere in Koh Phi Phi 2013
Koh Rok 2013
Previous Post Next Post

You Might Also Like