Suomen suurin matkablogiyhteisö

#OOTW

Helouu!

Tulin just töistä kotiin, olin ekan kerran yksin pitämässä putiikkia pystyssä. Tuola kioskissa on kyllä hauska olla töissä, saa jutella ihmisten kanssa ja aika menee nopeasti. Yöpöllö (ton kioskin nimi on siis Night Owl :`D) on auki 24/7, joten iltavuorossa näkee jos jonkinlaista. Se on sekä hyvä että huono. Tänään oli muuten ihanan kuuma päivä, vietettiin siis aamu tossa meidän ”kotirannalla” kirjaa lukien. Rentouttavaa! Mutta hei kyllä ne trooppiset sateetkin tälle päivää vielä saatiin, onneks kuitenki vasta kun olin just kävellyt Yöpöllöön sisälle, perfect timing! 😀

Ja sitten tän postauksen kuvamateriaalista voin kertoa sen verran, että lukuunottamatta Yöpöllön ihanaa sinistä työpaitaa sekä mustia työfarkkuja, oonkin oikeasti lähes koko viikon käyttänyt tätä samaa asukokonaisuutta! Helppoa ja kätevää haha! Meillä oli mun personal blogikuvaajan Riikan kanssa vähä tylsää Hennua odotellessa, joten otettiin siis mulle tänne blogiin asukuvat! Eli tässä tulee siis ei suinkaan #OOTD (Outfit Of The Day) vaan #OOTW (Outfit Of The Week)!

/ / /
Hi mates!!

I just came home from work, this was my first day alone in the Night Owl (that’s the name of the convenience store I’m working :D). It’s actually really fun job to do, I can talk with people and time goes fast. Night Owl is open 24/7, so on the weekend night shifts, you see and hear a lot of stuff. This is good and bad haha. It was warm and sunny day today btw, we spent our morning on our ”home beach” here in Ballina. Of course we got some tropical rain also, but luckily just when I arrived to work, perfect timing!

And then about these pictures. If I we don’t count my beautiful, blue Night Owl- shirt and black jeans, I have basically worn these clothes for the whole week. So easy! 😀 We were little bit bored with my personal blog-photographer Riikka (had to wait Hennu to get ready), so we took some outfit-pictures! So here’s not #OOTD (Outfit Of The Day) but #OOTW (Outfit Of The Week)

Previous Post Next Post

You Might Also Like