Suomen suurin matkablogiyhteisö

Long time no see!

Moikkamoi blogini kaikki lukijat! (Kävi ilmi, että mulla onkin enemmän kun kaksi, ehanaa!)

Meillä on ollu täälä Byronilla sen verran tiivis tahti, että eipä oo ehtinyt koneen ääreen kovinkaan montaa kertaa. Ja jos oon ehtinyt, niin sekin on kulutettu hakemuksien lähettelyyn. No mutta, sain kun sainkin töitä kivasta pikkukioskista. Oon kyllä osa-aikaisena, mutta jääpähän aikaa tehdä jotain muutakin. Promopaikkakin tykkäs musta hirveästi, mutta niillä vapautuu paikka vasta helmikuun puolella. Ajattelin siis hakea vielä ahkerasti töitä, ja toivottavasti saan toisenkin osa-aikatyön! (:

Täälä on ollut muuten aika sateinen viikko, välillä paistaa aurinko ihan kunnolla ja ollaan me rannallakin ehditty vähän olemaan. Kuitenkin välillä tulee kivoja trooppisia kuuroja, ja jos satut olemaan jossain pihalla siihen aikaan, läpimäräksi kastuminen on taattu!

Maanantaina oli Australia Day, joka me vietettiin isolla porukalla grillaillen ja kuunnellen Triple J- radiokanavaa. Triple J soittaa Australia Daynä ohjelman nimeltä ”Hottest 100´s”, joka jatkuu koko päivän iltaan asti. Tältäkään illalta ei hirveästi sitä kuvamateriaalia ole, lukuunottamatta muutamia Iphonella otettuja laatukuvia 😀

/ / /
We have been so busy here in Byron, that I haven’t really had time to take photos or write anything here. But small update: I got a job from little convenience store and also that promo staff-place liked me a lot! The bad side is that they need someone earliest sometime in February. So I actually thought I will keep searching and sending resumes, because I wanna have an other part-time work, maybe from restaurant, retail shop or nightclub! That would be fun! (:

Btw it has been raining like hell past week, sometimes its really hot and sunny and then suddenly starts a nice tropical rain. Its guaranteed if you happen to be somewhere outside that time, you end up being soaking wet. But like I said it has been nice sunny days too, and we have had time to go to beach also.

On Monday it was Australia day, so we were having BBQ with big group of mates and listening Triple J- radio channel. On Australia Day they are playing ”Hottest 100’s”, which continues from dusk till dawn. I wasn’t really taking lot of photos once again, but I have few shots taken with Iphone. 😀

Our luxury drive to BBQ party!
USA vs Finland
Previous Post Next Post

You Might Also Like