Suomen suurin matkablogiyhteisö

Swimming at Sunset

Oltiin Riikan kanssa tossa meidän kotirannalla istuskelemassa, uimassa ja katselemassa auringonlaskua. Rannalla ei ollut lähes ketään ja vesi oli älyttömän lämmintä. Jotta kaikki täälä ei kuulostaisi niin ”täydelliseltä”, voin kertoa, oli sitten elämäni ukkosmyrsky viime yönä. Olin laittanut pyykkejä kuivumaan, ja juoksin hakemaan ne sisälle niin 2 minuutissa ehdin kastua läpimäräksi!

Oon muuten hakenut ahkerasti töitä täältä Byron Baylta pari päivää, ja tänään sain kaksi trialia! Huomiselle promo staff/travel consultant ja perjantaille sellaiseen pieniin kauppaan/kioskiin. Toi promojuttu kuulostaa niin hauskalta ja mulle sopivalta! Saan jutella ihmisille päivät pitkät, ja työporukka siellä vaikutti ihan sairaan hauskalta. Ne pyysi mut tänään jo yksillekki, mutta koska meillä kolmella on toi yhteinen auto ja asutaan 25min Byron Baylta, niin jouduttiin lähteä kaikki samaa aikaa kotiin.

Tässä mun henkilökohtaisen blogikuvaajan ottamat kuvat, thanks Riikka <3

/ / /

We were on our home beach chilling, swimming and watching sunset with Riikka. There was almost nobody at the beach and the water was extremely warm. And so that everything wouldn’t sound so ”perfect” here, I can tell you that it was the worst storm ever last night! I had hung some laundry outside, and I ran to take them inside. In those 2 minutes, I was soaking wet.

I have been searching work in Byron Bay lately, and today I got two trials. Tomorrow I’m going to trial for promo staff/travel consultant and on Friday at a little convenience store. That promo thing sounds so much fun, and I think it would fit perfectly for me. I can talk to people all day long, and other people working there seemed fun. They asked me to go for drinks with them today, but since we three own car together and it takes 25min drive from Byron Bay, we had to leave home at the same time.

Here’s pictures my personal blog-photographer Riikka took <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like