Suomen suurin matkablogiyhteisö

Roadtrip through my Iphone!

Moii kaikki mun blogini kaksi lukijaa!

Port Macquerista ajettiin maanantaina Pottsvilleen Byron Bayn lähellä ja tällä hetkellä ollaan meidän kaverin Nathanin luona Ballinassa. Nathanin talo on käytännössä rannalla, ja matkaa Byron Baylle on about 20 minuuttia. Nettiyhteyttähän ei olla oikeastaan nähty koko viikkoon, joten tää on harvinaista herkkua 😀 Istutaan tällä hetkellä pienessä meksikolaisessa ravintolassa Coolangattassa. Nathan pyysi meidät tänne viikonlopuksi sen kaverin luo, ja meillä on ollut kyllä älyttömän hauskaa. Eilen oltiin syömässä täälä samaisessa ravintolassa (suurin osa pojista on täälä töissä) ja tänään oltiin Duranbah-
rannalla surffaamassa ja uimassa. Surffauksessa ei muuten mitään hirveän suurta edistymistä oo tapahtunut, mutta se ei menoa haittaa. Nää jätkät kutsuu mun tyyliä ballerinatyyliksi, koska onnistun aina vaan nousemaan puoliksi ylös! 😀 Pysyn kuitenki jo hetken aikaa laudan kyydissä, ja osaan jo vähä ohjatakkin!

Kuvituksena sekalaista Iphonen kätköistä!

/ / /
What’s up mates!

We drove from Port Macquarie to Pottsville last Monday, and at the moment we stay at our friend Nathan’s house in Ballina. Nathan’s house is basically on the beach, and its only 20 minutes drive from Byron Bay. We haven’t had any wi-fi for the whole week, so this is rare that I can write something on the blog 😀 At the moment we’re sitting in this cool little mexican restaurant in Coolangatta, Nathan invited us here to spend weekend with him and his friends. We have had so much fun. Yesterday we we’re here at the same restaurant (most of the boys work here), and today we went to Duranbah beach to swim and surf. I haven’t improved in surfing so much yet, but its fun anyway 😀 Guys say that I have ”ballerina”-style since I can only stand up half way.

Here’s some mixed pictures from my Iphone!

Kirra Beach
Mates on the beach in Ballina!
Bensaa tankkihi!
Lighthouse Beach in Port Macquarie
Kirra Beach in Coolangatta
Merewether Beach in Newcastle
Previous Post Next Post

You Might Also Like