Suomen suurin matkablogiyhteisö

SURF

Helouu mates!

Täälä ollaan Byron Bayn lähellä Pottsvillessä. Ajettiin tänne eilen Coffs Harbourin kautta tänne, ja kesti about 6 tuntia yhteensä. Vaihdettiin ajovuoroa Hennun kanssa välillä, joten matka meni kyllä tosi nopeasti.

Packing up our already packed car 😀
Big love!

MUTTA viime viikonlopun kohokohtaan eli surffaukseen! Lauantaina testailtiin jo vähän, mutta sunnuntaina Aaron vei meidät kunnolla surffaamaan. Ekat 10 minuuttia pelkästään seistiin rantavedessä ja tuijotettiin aaltoja, oli nimittäin aloittelijalle ihan hyvänkokoisia 😀 No kyllä me sinne veteenki asti lopulta päästiin, mutta aika räpiköintiä se oli! Yritettiin vaan meloa aaltoihin, pysyä laudan päällä ja vähän nousta seisomaankin. Mun suuri saavutus oli, että pääsin jo muutamia kertoja puoliksi ylös! Kaaduin kyllä aina heti, mutta kyllä se tästä 😀

Aaron kuvailee sen kavereiden surffausta GoProlla, ja se oli mukana nytkin. Saatiin siis aika hauskoja videoita ja kuvia! Katottiin myös Aaronin kuvaamia videoita sen kavereiden surffauksesta, sellaseen meillä on kyllä AIKA pitkä matka vielä.. No onhan meillä tässä vielä monta monta kuukautta aikaa, ehkä mustakin tulee vielä pro!

Still alive 😀
Me struggling!

/ / /

Hi guys! We just arrived yesterday to Pottsville, which is near Byron Bay. We drove here through Coffs Harbour, it took around 6 hours total. We switched turns with Hennu, so it went really fast actually!

But to our last weekends highlight SURFING. Or in our case trying to surf 😀 On Saturday we were trying just a bit, but on Sunday Aaron gave us a proper surf-lesson! First 10 minutes we were just staring the waves, they were kind of big for us beginners.. But yeah we got into water in the end, but we were not really riding the waves yet haha 😀 We were just trying to paddle a little bit and stand up. My biggest achiviement was that I was half up few times! I fell off right away tho 😀

Aaron is filming his friends surfing with GoPro, and he had it with him now too. So we got few really funny videos and pictures. We also saw some clips from Aaron’s friends surfing, were not even close that good, propably never will be haha 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like