Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hello Port Macquarie!

Ajeltiin tänne Port Macquarieen perjantaina ja aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti, huomenna olis tarkoitus startata Byron Bayta kohden! Löydettiin couchsurfingin kautta Chris ja Chrisin poika Aaron, jotka ovat houstanneet ihmisiä yli 9 vuotta. Sinä aikana täälä on vieraillut lähes 1000 henkilöä! Chrisillä oli satoja positiivisia kommentteja, ja en ihmettele. Täälä on tuntenut olonsa todella kotoisaksi, ja Chris on ihan huippukokki! Ollaan tehty itse pestoa pihalla kasvavasta basilikasta ja itse kerätyistä macadamia-pähkinöistä, ja tänään syödään katkarapurisottoa. Tehdään myös kohta valkosuklaa-macadamia-keksejä!

Ajolasit päähä!

Aaron on meidän ikäinen ja harrastaa surffausta, joten heti ekana iltana Aaron lupas viedä meidät surffaamaan! Lauantaina ja tänään ollaan sitäkin testailtu, siitä lisää myöhemmin. Kuvailtiin myös vähän ja Aaronilla oli GoPro mukana, joten sieltä saadaan kaivettua ehkä parit räpiköintikuvat. Eilen illalla hengailtiin Aaronin ja sen kavereiden kanssa, pelailtiin biljardia ja käytiin lauantain kunniaksi ulkonakin. Meillä oli kyllä ihan huippuhauskaa!

Lisäilen tähän satunnaisia kuvia meidän ajomatkasta tänne, ja eiliseltä illalta!

 
Ice cream-break!

 

/ / /

We drove to Port Macquarie on Friday, and time has gone so fast. Tomorrow we’re heading to Byron Bay. We found through couchsurfing Chris and his son Aaron. They have hosted over 9 years, and almost thousand people has stayed here. Chris and Aaron had hundreds of positive references, and I totally understand why! We have felt like home here, and Chris is extremely talented cook. We have made pesto from basil that we picked from garden and macadamia-nuts that he had collected himself. Today his cooking prawn-risotto for us, and we’re baking white chocolate-macadamia-cookies.

Aaron is the same age as us, and he’s surfing. He promised to give us surf-lessons when we are here. So on Saturday and today we we’re trying that. I will tell you more about it later, and we took some photos also! Aaron had also his GoPro with him, so maybe we have some pictures there from our ”surfing” haha 😀 Yesterday night we were hanging out with Aaron and his friends, playing pool and we also went to see Port Macquarie’s nightlife since it was Saturday ;D We had so much fun! 

Cheers mates!

Aaron and Chris trying to pose for the picture!
Bonny ja lauantaisidukka
Previous Post Next Post

You Might Also Like