Suomen suurin matkablogiyhteisö

Newcastle nightlife!

Keskiviikkona pojat lähti näyttään meille Newcastlen yöelämää! Täälä kuulemma kannattaa suunnata Honeysuckle- nimiselle satama-alueelle, missä on baareja vieri vieressä. Ensimmäisenä käytiin The Honeysuckle Hotellissa, mikä ei nimestään huolimatta ole hotelli. Baari oli tosi kiva, iso ulkoalue istuskeluun ja baarimikko teki huippuhyviä drinkkejä! Sieltä lähdettiin Customs-baariin, mitä me erehdyttiin luulemaan kirkoksi! Voitte siis kuvitella, että oli hieno miljöö yökerholle! 😀 Keskiviikkoisin kaikki vodkadrinkit 4 dollaria, sopi meille suomalaisille siis! Vipaksi mentiin kunnon tanssipaikkaan nimeltä Argyle. Musiikki oli hyvää, mutta paikka oli ihan liian täynnä (liian kännisiä) ihmisiä, joten sen jälkeen kun Joelin päähän lensi jonku juoma niin lähdettiin kotii! Hauskaa oli kyllä, kiitos pojille(:

/ / /
On Wednesday boys took us out here in Newcastle! They were recommending to go to Honeysuckle area, which is like harbour full of bars and nightclubs. First place we went was called The Honeysuckle Hotel, which is not hotel tho. It was really nice place with big outside area, and barmaid was making good drinks! After that we went to Customs. We actually thought it’s a church, so you can imagine that it was very nice venue for nightclub. And on Wednesday’s they have all the vodka-drinks 4 dollars, so that fit really well for Finnish people haha ;D Last place was called Argyle, and it was more for dancing. Music was good, but place was too full of (too drunk) people, so after somebody throw drink on Joel’s head, we went home. We had heaps fun, cheers mates! ;D


 
Previous Post Next Post

You Might Also Like