Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunny Newcastle

Helouu!

Saavuttiin tosiaan maanantaina tänne Newcastleen ja meitä vastassa oli kuuma, aurinkoinen keli. Ja sitähän on jatkunutkin koko meidän visiitin ajan! Oltiin kuultu Newcastlesta muutamat huonot kommentit etukäteen, mutta meidän fiilikset Newcastlesta on kyllä pelkästään positiiviset! Löydettin couchsurfingin kautta Ben, Joel ja James, joilla oli niiden talossa ylimääräinen huone vapaana. Pojat on kaikki syntymästään asti asunut täälä, joten ne sai toimia meille oppaina ja ollaan kyllä varmasti nähty kaikki Newcastlen parhaimmat paikat!

Little dude sleeping!

Ei oltu oikeastaan (yhtään :D) katottu mitä haluttais täälä tehdä, mitä nyt vähän jotain Lonely Planettia selailtiin. Siellä oli suositeltu Blackbutt Reserve- puistoa, missä sitten käytiin pyörähtämässä tiistaina. Paikkahan oli ääriään myöten täynnä lapsiperheitä, mutta ihan hyvin me sinne sulahdettiin joukkoon. Ei ehkä ihan samalla innolla ihasteltu niitä lintuja ja liskoja mitä muut lapset, mutta koalat ja kengurut oli kyllä kiva nähdä! Kaikki eläimet oli ihan aitauksissaan, joten esimerkiksi kenguruita ei miltään lähietäisyydeltä tosiaankaan päästy katsomaan 😀

Pienen ja hyvin hikisen puistokävelyn jälkeen lähdettiin rannalle. Joel vei meidät ihanalle Dixon Park- biitsille, mikä tuntui kyllä Bondin jälkeen lähes autiolta haha! Kerrankin oli tilaa uida ja yrittää ratsastaa aalloilla ilman, että törmää johonki pikkumuksuun. Joel on itse surffannut koko nuoruutensa, ja sen mielestä ei ollut aaltoja… No siltä se näyttiki aluksi vähä kauempaa ja mähän juoksin heti uimaan. Käännyin kuitenki takasin hakemaan Hennun mukaan siltä varalta jos vaikka hukkuiski! 😀 Eli meille aallot oli kyllä ihan riittäviä!

/ / /

Hey mates!

On Monday we arrived to Newcastle and it was very sunny and hot weather. And so it has been the whole time we’ve been here! We had heard some negative comments about Newcastle, but our thoughts are only positive! We found through Couchsurfing Ben, Joel and James, who had some extra room in their house. They are all from Newcastle, so they were working as our tour guides, and we have for sure seen all the best places here!

Before we came here, we hadn’t really planned what we wanna do here. Lonely Planet was recommending The Blackbutt Reserve Park, so we went there on Tuesday. Park was packed with families, but we fit in well 😀 We were not maybe as excited about lizards and parrots as all the other kids, but koalas and kangaroos were cool to see! All the animals were behind the fence, so example kangaroos were not too close for sure haha!

After small and very sweaty walk in the park, Joel took us to Dixon Park Beach. It felt so nice after Bondi when you actually had space to swim and ride the waves, without crashing to some little kid. Joel has been surfing for years and years, and he said it’s no waves… Yeah, thats how it was looking like from far, so I went to swim right away. Then I turned back to pick up Hennu, in case if I drown because the waves were FOR SURE big enough for us 😀

 
Dixon Park Beach with my darling <3
Chillin with Ben on the terrace!
Previous Post Next Post

You Might Also Like