Suomen suurin matkablogiyhteisö

Roadtrip

Moi kaikki!

Täälä ollaan Newcastlessa! Matkaa tänne on Sydneystä vain noin 150km, joten nopsaa tänne päästiinkin. Tänään piti sataa, mutta aika aurinkoiselta näyttää ja just katoin säätiedotusta: +30! Eli alustavana suunnitelma olis käydä ehkä sellasessa Blackbutt National Parkissa, missä on eläimiä koalasta kenguruun. Niitä kun ei täälä vieläkää olla nähty, niin hoidetaan nyt tääkin turistihomma pois alta haha 😀 Ja sit varmaan suunnataan jollekkin Newcastlen rannoista!

/ / /
Hi guys!

Here we are in Newcastle! It’s only 150km from Sydney, so it was fast to drive here. It was supposed to rain, but it seems really sunny and I just checked forecast: +30C! We were planning to go visit Blackbutt National Park wheres all kind of animals from koalas to kangaroo. We haven’t seen any of those yet. And after that we probably go to one of Newcastle’s beaches!

Previous Post Next Post

You Might Also Like