Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sailing

Meidän suunnitelmat roadtripistä alkaa jo vähän hahmottua, ja eka stoppi on ensi maanantaina Newcastle. Siellä ollaan ainakin kolme yötä, ja jatketaan ylöspäin. Siihen ne suunnitelmat tältä erää vielä loppuukin, mutta pikkuhiljaa haha 😀 Palaan kuitenki vielä hetkellisesti Uuteen-Seelantiin, sillä oltiin yhtenä päivänä kokeilemassa purjehtimista! Mikella on oma pieni purjevene, joten se laitettiin vesille ja menoks. Mike opetti meille perustaitoja, ja vaan kerran meinas vene kipata haha 😀 Hyvä Team Fiia & Hennu! Tässä siis kuvamateriaalia meidän purjehdusretkestä!

/ / /
We already have some plans for our roadtrip, and next monday we’re heading to Newcastle! We’re gonna stay there couple of days, and then move on. But back to NZ for a while! Mike has a little boat, so one day we tried sailing also. It was so much fun! Mike was teaching some basic skills for us, and only one time we almost rocked with the boat haha 😀 Well done Team Fiia & Hennu! So here’s some pictures of our little sailing trip.
 
Previous Post Next Post

You Might Also Like