Suomen suurin matkablogiyhteisö

Happy New Year 2015!

Vuoden 2015 ensimmäinen päivä. Lennettiin Uudesta-Seelannista takaisin Sydneyyn viime viikon torstaina, joten vuosi vaihtui täälä ilotulitusta katsellessa vanhojen ja uusien ystävien kanssa! Kohta ollaan oltu muuten kolme kuukautta reissussa. Tavallaan aika on mennyt tosi nopeasti, mutta toisaalta täälä on ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea! En voisi enempää olla iloinen, että päätin vihdoin toteuttaa mun pitkäaikaisen unelman vuodesta Ausseissa ja saan vielä kokea sen mun kahden parhaan ystävän kanssa. Ollaan ehditty viettää miniloma Bangkokissa, tutustuttu huipputyyppeihin, otettu aurinkoa Bondilla, asuttu omassa kämpässä Sydneyn keskustassa (8 kämppiksen kanssa), olin töissä tarjoilijana kuukauden, ollaan couchsurffattu ja ostettu oma auto. Vietettiin myös kuukausi Uudessa-Seelannissa, jossa tehtiin vaikka mitä bodyboardingista hevosvaellukseen sekä nähtiin älyttömän upeita maisemia ja vesiputouksia.

Tiivistettynä vuosi 2014 oli uusien kokemuksien ja unelmien toteuttamisen vuosi!
Special thanks to these two amazing gems that I couldn’t live without anymore! <3
Vuosi 2015 me startataan sillä, että muutaman päivän kuluttua lähdetään meidän mitsulla ajamaan itärannikkoa ylöspäin. Mehän ollaan tunnetusti hyviä suunnittelemaan, mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa haha ;D Huomisesta ajateltiin ottaa tehokas suunnittelupäivä, ja hakea muutamia juttuja meidän autoon! Voin kertoa meidän suurista suunnitelmista sitten kun niitä ehkä joku päivä tässä aikaseksi saadaan 😀
Uudenvuodenlupauksena vuodelle 2015 lupaan elää hetkessä ja stressata mahdollisimman vähän. Lupaan muistaa tehdä toisille niinkuin haluaisin itselleni tehtävän. Lupaan antaa aikaa ja huomiota erityisesti niille ketkä sen ansaitsee, unohtamatta tärkeitä ihmisiä kotosuomessa! Lupaan oppia omista virheistäni ja muistaa antaa anteeksi. Haluan kehittää itseäni. Haluan nähdä ja kokea mahdollisimman paljon, ottaa kaiken mahdollisen irti vuodesta Australiassa!
Onnellista Uutta Vuotta kaikille!
/ / /
So today is the first day of 2015. We came back to Sydney last thursday and spent our New Year’s eve with old and new friends, having fun time and watching fireworks. We have been traveling for 3 months now, and on the other side it feels like time has gone so fast, but then on the other side it has also been happening so much here! I couldn’t be happier that I chose to fulfill my dream and came to Australia. And the best thing is that I have my two bestfriends here with me! We have been meeting a lot of new amazing people, we had miniholiday in Bangkok, we have been sunbathing on Bondi, lived in our own apartment (with 8 roommates), I was working as a waitress, we have been couchsurfing and we bought a car! We we’re also almost one month in New Zealand, we’re we did everything from bodyboarding to horse trekking. We also saw a lot of amazing views and waterfalls. In a nutshell 2014 was a year of new experiences and making your dreams come true!
 
My new year’s resolutions for 2015 is that I promise to live in the moment and try not to stress. I promise to treat others the way I want them to treat me. I promise to give my time and attention for those who deserves it, and not to forget my friends and family back in Finland. I promise to learn from my mistakes, and to forgive others. I wanna develop myself. I wanna see and do as much as I can when traveling!
 
Happy New Year to everyone!
 
Magician and squirrel! <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like