Suomen suurin matkablogiyhteisö

Merry Xmas!

Huomenta kaikki tai iltaa!

Tänään on joulupäivä ja kello on puoli 11 aamulla. Tänään on selvästi tulossa aika lämmin päivä, koska nyt jo tarkenee istua bikineillä pihalla. Mikella on kaksi lasta, 7-vuotias Jackson ja 11-vuotias Ben. Aamulla herättiin siis meidän pikku pihamökissä hentoon koputukseen noin kello 7.00 ja lasin takaa tuijotti Jacksonin isot silmät. Oli selvästi lahjojen avaamisen aika, joten ei muutaku ylös sängystä ja kuusen ääreen. Me kolme vanhempaa lasta ei ehkä ihan samalla innostuksella pinkaistu tuonne olohuoneeseen, mutta kyllä lapsien intoa oli hauska katsella.

 
Lahjojen avaamisen jälkeen oli vuorossa jouluaamiainen. Kati oli tehnyt meille ihania French Toasteja, joille varmaan Suomen vastine olis Köyhät ritarit. Niiden lisukkeena oli mustikoita, mansikoita, banaania, vaahterasiirappia ja suklaata. Ei ehkä terveellisin aamupala, mutta älyttömän hyvää! Saatiin myös sellaset Christmas-crackersit eli pahviset isot ”karkit”, joissa on sisällä hattu, pieni lahja ja vitsejä. Se oli kyllä ihan hauska perinne, jota ei Suomessa varmaan tuu usein vastaan!
 
Meillä onkin kohta jo sitten joululounas, jonka jälkeen ajateltiin lähteä koko porukka rannalle. Mikella on tollanen pieni paatti, joten otetaan se mukaan ja käydään jossain soutelemassa sillä. Tänään ei päästä kylläkään bodyboardailemaan (tälle on varmaan ihan joku järkevä suomennoskin, anyone?) Hennun kanssa, koska tässä ihan meidän hoodeilla ei oo surffibiitsejä. Mutta odotan innolla, että päästään veneilemään!
Ihanaa, rauhallista Joulua kaikille sinne kotosuomeen!
 
 / / /
So here in New Zealand, biggest celebration is on Christmas Day. Mike has two kids, 7-year-old Jackson and 11-year-old Ben. This morning we woke up around 7.00 when we saw Jackson’s big eyes staring behind our door. It was obviously time for opening presents, so we just got up (dragged ourselves out of the bed) and went to living room. It was fun to see them so excited opening presents. 
 
When all the packets we’re opened, we had Christmas- breakfast. Kati had made French Toasts with blueberries, strawberries, banana and maplesyrup. Probably not the healthiest but extremely good!! We also got our very first Christmas-crackers, which has small gift, funny hat and joke inside. Fun tradition that we don’t have in Finland.
 
Soon we’re gonna have Christmas-lunch and after that we’re heading to beach. Mike has small boat, so we’re thinking of testing it today! But today we can’t do bodyboarding with Hennu, because there isn’t any surf beaches near here. But I’m so excited to go sailing! (:
 
Merry Christmas to everyone!
 
Previous Post Next Post

You Might Also Like