Suomen suurin matkablogiyhteisö

Weekend in Whangarei part. 1

Helou mates!

Huomenna olis jouluaatto. Täytyy kyllä sanoa, että tässä partsilla kun kuumassa auringonpaisteessa tätä postausta kirjoittelen, ei kauempana joulufiilis vois olla 😀 Saattaa johtua siitäkin, että Suomessa on vuodesta toiseen niitä samoja perinteitä mihin on tottunut. Pipareita, joulutorttuja, kylmää, pimeää, lunta, (muutama) glögitonkka, kynttilöitä ja sitä joululoman odotusta kun pääseen kotikotiin joulukinkun ääreen 😀 Täälä juhlitaan joulupäivänä ja jouluaatto on suurimmalle osalle ihan tavallinen päivä. Joulupäivän aamuna avataan lahjat, ja meillä on ohjelmassa myös rantapäivä ja grillausta. Eilen oltiin katsomassa jouluaiheista valoshowta. Keskellä lähiötä yksi talo oli varustettu kaikennäköisillä valoilla ja kaikki ympärillä olevat autot oli kääntäneet radiosta saman ennalta sovitun kanavan päälle. Talon valot oli synkatty yhteneväksi radiosta tulevan musiikin kanssa. Vaikea selittää, mutta oli kyllä aika hieno show! 😀
Roadtrip!
No pistän jouluaiheet hetkeksi sivuun ja palaan viime viikonloppuun! Jätin tarkoituksella läppärin kotiin, koska tiedossa oli aika toiminnantäyteinen viikonloppu. Kati ja Mike oli varannut meille mökin Whangareista, joka sijaitsee Aucklandista noin 1,5h pohjoiseen päin. Perjantaina heti Katin ja Miken töiden jälkeen hypättiin kaikki autoon ja ajeltiin Whangareihin. Ensimmäiseksi pysähdyttiin Miken kaverin maatilalla, jossa vietettiin loppuilta. Mun on välillä todella helppo ns. ”laskeutua” lasten tasolle, ja mä olisin viihtynyt tuola vaikka kuinka kauan haha 😀 Niillä oli hevosia, koiria, kissoja, papukaijoja, kaikennäköisiä eläimiä! Me grillailtiin isolla terassilla ja syötiin älyttömän hyvää ruokaa. Jälkkäriksi syötiin jäätelöä ja paistettiin vaahtokarkkeja nuotiolla.
Laadunvalvoja!
Tämän pariskunnan esikoinen Daniel oli taitava soittamaan pianoa, ja mäkin innostuin siitä pitkästä aikaa! Soitin pianoa joskus nuorempana 5 vuotta, mutta siitä on aikaa, joten nuotit ei ollut kyllä tuoreessa muistissa. Kuitenkin opeteltiin Danielin kanssa soittamaan John Legendin biisiä All of me ja lopulta muutkin yhtyi lauluun mukaan. 😀 Alkuillasta pidettiin myös ampumiskisa ilmakivääreillä haha! Pistetiin kissanruokatölkkejä ja maitopurkkeja riviin aidalle, ja katottiin kuka osuu ekana. Tuli ihan oma lapsuus mieleen, kun tehtiin samaa iskän, veljen ja serkkujen kanssa! ;D Lapsilla oli käytössä myös muutama moottiripyörä, jolla sai vapaasti ajella! Mulla oli itellä aikoinaan mopo ja kevari, joten oli ihan huippuhauskaa pitkästä aikaa. Niillä oli takapihalla jopa sellainen pieni crossirata!
 / / /
Last weekend we went to Whangarei, 1,5h to north from Auckland. After Kati and Mike finished their work on friday, we packed the car and drove to Whangarei. Our first stop was Mike’s friends little farmhouse. We spend the whole friday- night there, and it was so much fun! They have lot of kids, and I cant imagine better place to grow up. They had lots of different animals from horses to parrots, and so many things to do there.
 
We had lovely BBQ on their big backyard, and for dessert we we’re toasting marsmallows at the bonfire. We we’re also having a little shooting competion with air rifles. We had empty milkbottles and cans on the fence, and we were trying to shoot them down. Reminded me about my childhood when I was doing the same with my dad, brother and cousins. The oldest one Daniel, was also teaching us to play John Legends song All of Me with piano, and in the end everybody was singing the song haha! 😀 I use to play piano, but it’s so long time ago that I wasn’t even remembering notes anymore! These kids also had motorbikes and little motocross- track, how cool is that? So we also got to drive with motorbikes, so much fun!
 
Kaikki lapset koolla!
Taking a badass-picture with Levi
Previous Post Next Post

You Might Also Like