Suomen suurin matkablogiyhteisö

From my Iphone

Terppa!

Täälä on ollut muutama päivä sateista ja huonoa säätä, joten ei olla ihan hirveästi saatu aikaseksi mitään eksoottista.. Eilen käytiin kuitenkin lautalla Devonportissa (n. 10 minuuttia Aucklandin keskustasta) katsomassa Jake Gyllenhaalin tähdittämä Nightcrawler. Löydettiin sellanen diili, missä sai ferrylippujen mukana ilmaisen leffalipun. Leffa oli ihan suosittelemisen arvoinen, erilainen, mutta ehkä vähän ahdistava. Devonportissa ei kyllä sateella ollut sinänsä mitää muuta tekemistä kun se leffateatteri. Käytiin me syömässä tosi hyvässä thaikkuravintolassa nimeltä Monsoon! Meillä oli kaikenlisäksi vaan yks sateenvarjo ja mittaa meillä kolmella löytyy 163cm ja 177cm välillä, joten oli kyllä varmaa huvittavan näköistä kun yritettiin kaatosateessa pärjätä siellä yhden varjon alla haha 😀

Chillin with Kulta in front of our sleepout!

Kameraakaan en oo jaksanut raahata mukana syistä a) sateessa ei kiinnosta ottaa mistään kuvia b) kameran kastumisvaara. Tänään sää näyttää onneksi jo kirkkaammalta, aurinkokin on pilkahdellut pilvien välistä. Just in time, koska huomenna lähdetään koko perhe (Riikan täti Kati + sen mies Mike, Kulta-koira, minä, Riikka ja Hennu) yhteiselle viikonloppulomalle pohjoiseen päin Whangareihin! Siellä olis tarkotuksena ainakin mökkeillä, grillailla ja paistaa vaahtokarkkeja nuotiolla, nähdä paljon kauniita maisemia sekä harrastaa kaikenlaista vesiurheilua ja urheilua. Can’t wait! Mä oon jopa oikeastaan jo tervekki, niin pääsen ehkä jo tekemäänki jotain 😀

Laitan tähän ny kuvitusta Iphonen kätköistä!

#birthdaygirl #ootd

/ / /
It has been extreme boring weather here in NZ for the past few days, so we haven’t done anything special. Yesterday we found this deal ferry + free movie ticket to Devonport, which is approx 10min from central Auckland. There wasn’t really anything else to do in Devonport when it was raining, so we just went to this really good thai-restaurant Monsoon and to movie theatre. We even had only one umbrella, so I bet it looked ridiculous when we all three we’re trying to stay dry under that haha 😀

But today weather looks much better, and tomorrow we’re gonna do something really fun. The whole ”family” (Riikka’s aunt Kati and her husband, Kulta the dog, me, Hennu and Riikka) is going to Whangarei! We’re planning to do some BBQ, see beautiful places and do some watersports and sports!

Here’s some random photos from my Iphone!

Sunbathing with Kulta
Previous Post Next Post

You Might Also Like